SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haftanın Hakemleri Açıklandı

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, TFF 1. Ligi ile 3. Ligde haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Cumartesi günü İzmir Alsancak Stadı'nda oynanacak Altay- Malatyaspor karşılaşmasını Çanakkale Bölgesinin A klasman hakemlerinden Zafer Koçbay yönetecek. 3. Lig 1. grupta Pazar günü Malatya'da oynanacak Malatya Belediye- Batman Petrol maçını ise Adana Bölgesi B klasman hakemlerinden Deniz Osayer'in yöneteceği bildirildi.

TFF 1. LİG..
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu'ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre, TFF 1. Lig'de haftanın maçlarında görev alacak hakemler şöyle:
"* 6 Ekim Cumartesi:
Altay - Malatyaspor: Zafer Koçbay, Selçuk Kaya, Muharrem Yılmaz, 4. hakem Özgür Yankaya

* 7 Ekim Pazar:
Kocaelispor - Orduspor: Hakan Özkan
Diyarbakırspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Mete Kalkavan
Sakaryaspor A.Ş. - Mardinspor: Bülent Demirlek
Giresunspor - Eskişehirspor: Yıldıray Arslan
Samsunspor - Boluspor: Hakkı Güler
İstanbulspor - Elazığspor: Hakan Ceylan
Antalyaspor A.Ş. - Kartalspor: Hakan Sivriservi

* 8 Ekim Pazartesi:
Kayseri Erciyesspor - Karşıyaka: Cüneyt Çakır"

MALATYA BELEDİYE MAÇI..
Malatya Belediyespor'un 7 Ekim Pazar günü İnönü Stadı'nda Batman Belediyespor'la oynayacağı ve 15.00'de başlayacak olan karşılaşmayı ise Deniz Osayer, Selman Fırat, Can Altun ve 4. hakem Mehmet Güven'den oluşan hakem kadrosu yönetecek.

ARSLANBOĞA'YA SÜPER LİGDE MAÇ..
Öte yandan bu sezon Süper Lig klasmanına yükselen Malatya Bölgesi hakemlerinden Suat Arslanboğa da, bu sezon Süper Ligdeki ilk maçını bu hafta yönetecek. Arslanboğa, 6 Ekim Cumartesi günü Bursa'da oynanacak Bursaspor- Gençlerbirliği Oftaş maçında düdük çalacak. Bu maçta Arslanboğa'nın yardımcılıklarını ve 4. hakemliği İstanbul bölgesi hakemleri yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız