SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haftanın İstatistikleri ve Malatyaspor

A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin bu sezonundaki futboluyla "göz doldurmayan", bu doğrultuda çoğunlukla "olumsuz" sonuçlar elde eden Malatyaspor, 26. hafta maçlarının değerlendirildiği istatistiklerde "olumlu" birçok yönüyle yeraldı.

Turkcell Süper Ligi'ndeki tüm maçları izleyen ve istatistik kayıtlarını tutan firmanın kaynak oluşturduğu değerlendirmelerin en son 26. haftaya ilişkin olanları Hürriyet Gazetesi'nde yayınlandı.

1-0 galip geldiği Çaykur Rizespor maçında sergilediği futbolla göz dolduran Malatyaspor, Hürriyet Gazetesi'nde "Süper Lig'de 26. Hafta Göze Çarpanlar" başlığıyla yayınlanan istatistiklerde, bu sezon ilk kez bu kadar fazla "olumlu" saptamayla yeraldı. Daha önceki "haftanın istatistiklerinde" Malatyaspor, "olumlu" yönüyle "yok" düzeydeydi.

26. haftada "En Fazla Gol Pozisyonuna Giren Takımlar" değerlendirmesinde, Fenerbahçe 10 pozisyonla ilk sırada yeralırken, 8'er gol pozisyonuyla Malatyaspor ve Galatasaray ikinci sırada yeraldılar.

"En Fazla Şut Atanlar" değerlendirmesinde 28 şut atan Malatyaspor, haftanın en çok şut atan takımı olurken, Galatasaray 23 şutla ikinci sırayı aldı.

"İsabetli Orta" değerlendirmesinde de 12 isabetli orta ile Malatyaspor haftanın en başarılısı olarak gözükürken, 9'ar isabetli ortayla Galatasaray ve Vestel Manisa ikinci sırayı elde ettiler.

"Topla Oynama Yüzdesi"nde de yüzde 67'lik topa sahip olma oranıyla Galatasaray haftanın en başarılısı olarak gözükürken, yüzde 63'le Malatyaspor bu değerlendirmenin ikincisi oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız