SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haftanın Karmasında 2 EYMS'li

0
Güncellendi - 2017-10-26 17:08:49
Haftanın Karmasında 2 EYMS'li
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 9.hafta geride kalırken, haftanın ilk 11’i açıklandı. De Marke Sports‏ tarafından açıklanan haftanın ilk 11’inde Evkur Yeni Malatyaspor’dan kaleci Ertaç Özbir ile takım kaptanı ve takımın stoperi Yalçın Ayhan yer aldı.

Süper Lig’in 9.haftasında büyük bir çekişme yaşandı. Evkur Yeni Malatyaspor, yeni stadında Trabzonspor’u 1-0 yenerek, puanını 11’e çıkartırken, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide gol sesi çıkmadı.

Beşiktaş’ın Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığı haftada, Teleset Mobilya Akhisarspor, sahasında Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kalarak, üçüncü sıradaki yerini korudu. Galatasaray’ın liderliğiyle geçilen 9.haftada, Göztepe ise ikinci sırada yer aldı.

De Marke Sports, Süper Ligin 9.haftasında gösterdikleri performansa göre haftanın ilk 11’ini açıkladı. Haftanın ilk 11’inde Evkur Yeni Malatyaspor’dan kalevci Ertaç Özbir ile stoper Yalçın Ayhan yer aldı.

İşte haftanın ilk 11’i: Ertaç Özbir, Dusko Tosic, Tiago Pinto, Yalçın Ayhan, Sabri Sarıoğlu, Josef De Souza, Emre Belözoğlu, Andre Casto, Efecan Karaca, Serdar Özkan, Adis Jahovic.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Ertaç ın bu onbirde yeralması Türk futbolunun tükendiğinin resmidir.çok güldüm buna.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malik Atasoy (6 yıl önce)
    Aytaç yaşlı diyenlere bir daha kapak olsun.
    0
    0
    Yanıtla