SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haftanın Panoraması ve Malatyaspor...

A- A+ PAYLAŞ

Ateşten gömlek

Zirvede şampiyonluk mücadelesi var gücüyle sürerken, dip de karıştı. Uşak deplasmanda Telekom'u yendi. Samsun ise atakta.

İkinci yarının 2. haftasında deplasman takımları rakiplerinden puanları kopardı. Lider OFTAŞ, kötü hava yüzünden düne ertelenen maçta Diyarbakırspor'u 1-0 yenerek liderliğini pekiştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor da Orduspor'u deplasmanda devirerek 2. sıradaki yerini korudu. Haftanın maçında Malatyaspor, İstanbul'da Kasımpaşa'yı 3-1' geçerek ortaklığını sürdürdü.

AŞİGOLAR ÜÇLEDİ

Samsun, zorlu Kocaeli deplasmanında gol düellosunu kazanarak karşılaşmadan 4-3'lük skorla ayrıldı ve süratle tırmanmaya başladı. Elazığspor'da da düşüş sürüyor. Gakkoşlar evinde G.Antep Belediye'ye puan kaptırarak avantaj yitirdi. Haftanın sürprizini Uşak gerçekleştirdi. Aşigolar, Ankara'da Telekom'u 3-0 yenerek umut tazeledi. İstanbulspor da evinde Eskişehir'e şans tanımadı.

CADI KAZANI GİBİ

İzmir derbisinden galip çıkmadı. Sebatspor da Mardin'e puan kaptırdı. İlk iki sırayı almak için tam 8 takım mücadele ederken, yine 9 takım da tehlikeli bölgeden çıkmak için kıyasıya savaşıyor. Ligin üstü ve altı adeta ateşten bir gömlek. Giy giyebilirsen.
****

2. Lig Panorama

Altın karma
Haluk (İstanbul Bld) Turgay (Malatya) Senkerik (Malatya) Özgür (Uşak) Evren (Mardin) Gökhan (Samsun) Erman (Elazığ) Fatih (Uşak) Taylan (İstanbul) Murat Selvi (OFTAŞ) H.Bayraktar (Malatya)

HAFTANIN TAKIMI: MALATYA
Kayısılar her hafta bu duruma alışmışa benziyor. Sarı-kırmızılılar, zorlu İstanbul deplasmanında zirve mücadelesi yapan Kasımpaşa'yı 3-1 yenerek, haftaya yine damgasını vurdu.

HAFTANIN FUTBOLCUSU
Fatih (Uşak)

HAFTANIN HOCASI
İsmail Kartal (Malatya)

HAFTANIN KARE ASI
Fatih.............................................(Uşak)
Gökhan..................................(Samsun)
Erman........................................(Elazığ)
Senkerik................................(Malatya)

HAFTANIN HAKEMİ
Çetin Sarıgül (Ordu-İstanbul Bld)

GOL KRALLIĞI

20 Gol: Taner (Malatya),
12 Gol: Muhammet (Diyarbakır),
9 Gol: Alper, Erhan (Kasımpaşa),
8 Gol: Erol (Altay), Ali (İst. Byş. Bld), Serdar (Gaziantep Bld), Şadi (Ordu),
7 Gol: K.Yıldırım (OFTAŞ), Sertan (İst. Byş. Bld), Erman (Elazığ)

TOPLU SONUÇLAR

İstanbul-Eskişehir: 1-0, Kasımpaşa-Malatya: 1-3, Kocaeli-Samsun: 3-4, Ordu-İst. Byş. Bld: 1-2, Telekom- Uşak: 0-3, Sebat-Mardin: 0-0, Elazığ-Gaziantep Bld: 2-2, Diyarbakır-OFTAŞ: 0-1, Altay-Karşıyaka: 2-2

HAFTANIN MAÇLARI

Kocaeli-Ordu, Uşak-İstanbul, Malatya-Diyarbakır, Eskişehir-Sebat, Karşıyaka-Telekom, OFTAŞ-Altay, Samsun-Elazığ, Mardin-İst. Byş. Bld, G.Antep Byş. Bld-Kasımpaşa

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız