SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haftanın Panoraması ve Malatyaspor...

A- A+ PAYLAŞ

Suat Kaya ile çıkış yakalayan G.Antep'in son kurbanı Altay oldu. Malatya kendine geldi. Kasımpaşa, Körfez'e de takıldı.

Türk Telekom Lig A'da zorlu bir hafta geride kaldı. G.Antep Büyükşehir Belediyespor, konuk ettiği Altay'ı 4-0 yenerken, oynadığı futbolla da alkış aldı. Suat Kaya'nın teknik direktörlüğe getirilmesiyle kimliğini bulan mavi-beyazlıların bileği 7 haftadır bükülmedi. Kırmızı çizgide bulunan G.Antep topladığı 15 puanla düşme hattın dışında kaldı ve ilk 6 için umutlandı.

KENDİNİ VURDU

Lider OFTAŞ, evinde İstanbulspor'u zor yendi ve puan farkını korudu. İkinci sıradaki Malatyaspor, Telekom'u 3-1 mağlup ederek bir hafta sonra yine ikinci sıraya kondu. Kasımpaşa, Körfez'de kendini vurdu. Paşa 2-1 öndeyken Alpaslan'ın kendi kalesine attığı golle yıkıldı ve 3 puan hasreti devam etti. Elazığ da Ordu'yu 3-0 yenerek iyice dibe itti.

ŞİMŞEK FENA ÇAKTI

Karşıyaka, son sıradaki Akçaabat Sebat'a puan kaptırarak yara aldı. Eskişehir, Mardin'i yenerek moral buldu. Mardin ise dibe doğru yaklaştı. Uşak can havliyle saldırıyor. Aşigolar, İstanbul Büyükşehir Belediye ile berabere kalarak fırsat tepti. Samsun, Diyarbakır'ı geçemedi.
2. lig panorama

HAFTANIN TAKIMI: G.ANTEP BLD

Gaziantep Büyükşehir Belediye, Altay karşısındaki mükemmel futbolunu 4 golle süsledi. Mavi-beyazlı takım haftaya damgasını vuran ekip oldu.

ALTIN KARMA

Haluk (İst. Bld) Ramazan (Malatya) Senkerik (Malatya) Niyazi (Uşak) İlhan (OFTAŞ) Serdar (G.Antep Bld) Ömer (G.Antep Bld) Merthan
(K.Paşa) Erkan (Elazığ) Bülent (Eskişehir) Cihan (G.Antep Bld)

HAFTANIN FUTBOLCUSU
Senkerik (Malatya)

HAFTANIN HOCASI
Suat Kaya (G.Antep B.Belediye)

HAFTANIN KARE ASI
Senkerik............................(Malatya)
Ömer..........................(G.Antep Bld)
Erman....................................(Elazığ)
Bülent...............................(Eskişehir)

HAFTANIN HAKEMİ
Mustafa Öğretmenoğlu (G.Antep Bld-Altay)

GOL KRALLIĞI
21 Gol: Taner (Malatya),
12 gol: Muhammed Ali (D.Bakır),
11 Gol: Serdar (G.Antep Bld), Muhammet Ali (Diyarbakır),
10 Gol: Erman (Elazığ),
9 Gol Alper, Erhan (K.Paşa), Şadi (Ordu), Erol (Samsun)

TOPLU SONUÇLAR

Kocaeli-Kasımpaşa: 2-2, Eskişehir-Mardin: 3-1, Uşak-Büyükşehir Belediye: 0-0, Elazığ-Ordu: 3-0, Malatya-Türk Telekom: 3-1, Gaziantep Bld-Altay: 4-0, Karşıyaka-Akçaabat Sebat: 1-1, Samsun-Diyarbakır: 0-0

HAFTANIN MAÇLARI

Telekom-G.Antep Bş. Bld, Mardin-Uşak, Ordu-Eskişehir, Altay-Samsun, İst.Spor-Malatya, Sebat-OFTAŞ, İst.Bld-K.Yaka, K.Paşa-Elazığ, Diyarbakır-Kocaeli

FotoMaç-Tarık ÇALDIRAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız