SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haftanın Panoraması...

A- A+ PAYLAŞ

Kocaelispor'u da deviren Akçaabat Sebat, kırmızı çizginin üstünde yer aldı. Malatyaspor ise Eskişehir'de ağır yara aldı.

Türk Telekom Lig A'da 27. haftada da yine ilginç sonuçlar alındı. Zirve mücadelesi tüm hızıyla sürerken, liderlik 11 hafta sonra el değiştirdi ve İstanbul Büyükşehir Belediye, OFTAŞ'tan koltuğu devraldı. OFTAŞ, ligin son sırasındaki Uşak'a boyun eğerken, Malatya, Eskişehir'de ummadığı bir yenilgi alarak, ağır yaralandı.Lider Belediye ise Samsun'u eli boş yolladı.

KARADENİZ İNADI

Herkesin "Düştü" dediği Sebat, inatla sürdürdüğü onur savaşından müthiş bir atak yaparak galip çıktı. Kocaeli'yi yenen Sebat, düşme çizgisinin üstüne yer aldı. G.Antep Belediye, Mardin'i devirip, rakibini iyice ateşe attı. Ordu'nun serisi devam etti. Mor-beyazlılar, Karşıyaka'yı 3-0'lık skorla geçti ve ilk 6 için umudunu sürdürdü.

GAKKOŞ GELİYOR

Elazığ'a İstanbul deplasmanı uğurlu geliyor. Bordo-beyazlılar, İstanbulspor'u da yıktı. Boğalar, yenilgiye karşın yerlerini korudu. Paşa bildiğiniz gibi. Lacivert-beyazlılar, Ankara'da Telekom ile berabere kalarak 3 puan hasretini sürdürdü. Diyarbakır ise Altay'ı geçerek altın buldu.

2. Lig Panorama

HAFTANIN FUTBOLCUSU
Ferdi (Elazığspor)

HAFTANIN HOCASI
Mehmet Şahan (Elazığspor)

HAFTANIN KARE ASI
Ferdi (Elazığ), İnanç (Ordu), Ferdi (Sebat), Sezgin (G.Antep Bld)

HAFTANIN HAKEMİ
Aytekin Durmaz (Ordu-Karşıyaka)

GOL KRALLIĞI
24 Gol (Taner (Malatya), 14 Gol: Serdar
(G.Antep Bld), 13 Gol: Şadi (Ordu), M.Ali (Diyarbakır), 11 Gol: Erman (Elazığ), Erhan (K.Paşa), 10 Gol: Alp (Telekom), Alper (K.Paşa), 9 Gol: Ali, Sertan (İst.Bld), Ferdi (Elazığ), Senkerik (Malatya),

HAFTANIN TAKIMI: ELAZIĞSPOR
Gakkoşlar, son haftalardaki başarısını sürdürdü. Deplasmanda İstanbulspor'u farlı yenen Elazığ, oynadığı futbolla da alkış aldı. Bordo-beyazlılar, ilk 6 için de avantaj elde etti.

ALTIN KARMA
Atacan (Elazığ)
Osman (Uşak)
İnanç (Ordu)
Ali (G.Antep Bld)
Sezgin (G.Antep Bld)
Ferdi (Sebat)
Burhan (D.Bakır)
Barış (Sebat)
İlhan (İst. Bld)
Birol (Eskişehir)
Ferdi (Elazığ)

TOPLU SONUÇLAR

Eskişehir-Malatya: 1-0, Uşak-OFTAŞ: 2-1, Sebat-Kocaeli: 3-1, İstanbul-Elazığ: 0-3, Mardin-G.Antep Bld: 0-1, Telekom-K.Paşa: 2-2, İst.Bld-Samsun-2-0, Ordu-K.Yaka:3-0, Altay-Diyarbakır: 0-1.

HAFTANIN MAÇLARI

Elazığ-Sebat, Malatya-Uşak, G.Antep Bld- Eskişehir, Altay-Ordu, K.Paşa-İst.Spor, Diyarbakır-Telekom, OFTAŞ-K.Yaka, Samsun-Mardin, Kocaeli-İst.Bld

Tarık ÇALDIRAN-FOTOMAÇ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız