SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haftasonu Yağış Var.!

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin batısı ve sahil kesimlerinde nem oranı cumartesi gününe kadar düşük seyredecek, ama pazar günü lodosla birlikte havadaki nem oranı yine çok yükselecek.

Marmara'da rüzgarın kuzeyden esiyor olması nemi düşük, sıcaklığı yüksek tutuyor. Bugün gölgede sıcaklık 34 derece. Edirne'nin kuzeyi, Kırklareli, Tekirdağ ve Çatalca’ya kadar hava bulutlanırken, yağış geçişleri olacak. Yarın poyraz daha sert, yaz yağmurları var.
İç Anadolu az bulutlu, en sıcak kentler ise Ankara, Eskişehir, Konya arası ve sıcaklık 33 derece. Poyraz sert, nem oranı yüzde 40'ı geçmiyor.

Ege 37 derece, rüzgar karayelden sert. Bodrum'dan Fethiye'ye daha kuvvetli esecek, kıyılarda en fazla yüzde 50 nem var. Nemin tekrar artacağı gün ise pazar.
Akdeniz'de hava kuru ve aşırı sıcak. Nem Antalya'da yüzde 20'ye indi. Termometreler 40 dereceye dayanıyor. Orman yangını riski arttı. Adana'da nem daha yüksek. Güneydoğu'da sıcaklık 38 derece, rüzgar Suriye yerine kuzeyden esiyor.

Doğu Anadolu serinliyor, öğleden sonra yağış var, en kuvvetli Erzurum, Kars, Ağrı, Van, Muş, Bingöl arasına yağacak. Malatya'da ise haftasonu yağış var...

Karadeniz en nemli bölge, nem oranı yüzde 75-80, bugün Samsun’dan-Rize’ye kadar yağmur var. Zaman zaman kuvvetli yağabilir. Bolu çevresi yarın yağış alacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız