SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haftaya 7'nci Girdi, Lider Oldu

0
Güncellendi - 2016-09-27 18:44:50
Haftaya 7'nci Girdi, Lider Oldu
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, deplasmanda İzmir ekibi Altınordu’ya 1-0 mağlup oldu ve bu sezon ilk yenilgisini aldı. Sarı kırmızılılar, zirveyi bir başka İzmir ekibi Göztepe’ye bırakırken, Boluspor’un ardından üçüncü sırada yer aldı. 5'inci haftaya 7 puanla 7'nci sırada giren Göztepe, deplasmanda aldığı galibiyetle averajla Yeni Malatyaspor'dan liderliği devraldı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Yeni Malatyaspor, Altınordu karşılaşmasına kadar oynadığı 4 lig maçında 3 galibiyet, 1’de beraberlik almıştı. Ligde sıkıntılı günler geçiren Altınordu karşısında özellikle karşılaşmanın ilk yarısında pek varlık gösteremeyen sarı kırmızılılar sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

GÖZTEPE LİDERLİĞİ DEVRALDI

Ligin beşinci haftasında deplasmanda Manisaspor’u 3-0’la geçen Göztepe, puanını 10’a çıkarırken, averajla liderlik koltuğuna oturdu. İzmir temsilcisi 5 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı.

Sahasında Samsunspor’u 2-1 yenen Boluspor’da puanını 10’a yükselten bir başka takım oldu. Kırmızı beyazlılar attığı golün fazlalığı nedeniyle ikincilik koltuğuna oturdu.

Ligin tek namağlup takımı Eskişehirspor ise haftayı 9 puanla dördüncü sırada tamamladı.

Bu arada, Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Altınordu ise bu galibiyetle 15'inci sıradan 11'inci sıraya yükseldi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız