SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hain Saldırının Kurbanı Genç Kadın Malatyalı

0
Güncellendi - 2016-06-08 22:08:57
Hain Saldırının Kurbanı Genç Kadın Malatyalı
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren siviller arasında bulunan genç kadın Malatya'da toprağa verilecek. Malatya- Pütürgeli olduğu bildirilen 21 yaşındaki Elif Tutuş İnce’nin ailesinin cenazeyi Malatya'ya getireceği ve burada defnedeceği bildirildi.

İstanbul Vezneciler'de Çevik Kuvvet aracı geçerken meydana gelen bombalı saldırıda 6’sı polis 5’i sivil olmak üzere toplam 11 kişi hayatını kaybetmişti.

Bombalı saldırıda ölenler arasında bulunan Elif Tutuş İnce’nin (21) bir banka şubesinde çalıştığı ve bombalı saldırı esnasında çalışmakta banka şubesine giderken hayatını kaybettiği bildirildi.

elifYakınlarının 1 yıl önce evlendiğini belirttiği Elif Tutuş İnce’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerin ardından yakınları tarafından alındı.

Sultançiftliği Mahallesi'nde bulunan Pütürge Ulutaş Derneği'ne getirilen cenaze daha sonra toprağa verilmek üzere Malatya’ya gönderildi.

Aslen Pütürgeli olan genç kadının cenazesinin, ailesinin ikamet ettiği Eskimalatya- Kadıçayırı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Genç yaşta bombalı saldırıda hayatını kaybeden bankacı  Elif Tutuş İnce’den geriye sosyal medya hesabından eşi ile paylaştığı fotoğrafı kaldı. (Üstteki fotoğraf)

TSO'DAN TEPKİ..

Bu arada Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısını kınadı. Başkan Erkoç, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine kasteden bu tür saldırıların amacına ulaşamayacağını ifade ederek, “Terörü ve teröre destek verenleri kınıyor ve lanetliyorum” dedi.

Erkoç mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bu sabah İstanbul Beyazıt’ta terör örgütü tarafından bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu 7 polis memuru ve 4 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 36 kişinin yaralanmasına neden olan bombalı terör saldırısı hepimizi derinden üzmüştür. Yüzyıllarca bu topraklarda kardeşçe, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanlar, hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaktır. Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.”

Hain saldırıda şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

İSTANBUL VEZNECİLER'DE ÇEVİK KUVVET ARACI GEÇERKEN PATLAMA MEYDANA GELDİ. POLİS EKİPLERİ, OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI. (İSMAİL COŞKUN/İSTANBUL-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • abdulkadir a. (7 yıl önce)
    rabbim bu güzel ay hürmetine seni şehadetle ödüllendirsin ailene sabır diliyorum. rabbim bu soysuzlarıda kahhar ismiyle kahru perişan etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun Karacanoğlu (7 yıl önce)
    Mübarek Ramazan'da beddua ediyorum. çünkü bunların ıslah olacağı yok. Allah ülkemiz düşmanlarının 100 kere, içteki hain ve teröristlerin 1000 kere belasını versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayaa (7 yıl önce)
    Mekanı cennet olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • muammer (7 yıl önce)
    Bu mübarek günde sana ve senin gibi diğer canlara kıyan zalimlere Rabbim Kahhar sıfatıyla muamele etsin. Mekanın cennet olsun güzel çocuğum....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan avlayan (7 yıl önce)
    Mekanin cennet olsun kızım benim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eylem Taymaz Nergiz (7 yıl önce)Hasan avlayan isimli kullanıcı yorumuna
    Mekanın cennet olsun canım arkadaşım:(
    0
    0
    Yanıtla