SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hainlere Engel Oldunuz"

0
Güncellendi - 2016-07-19 23:25:51
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, bazı genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları ile birlikte 15 Temmuz Cuma günü gece yarısından sonra darbe girişiminin Malatya’da püskürtülmesinde önemli rol alan Zabıta Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, MOTAŞ ve MASKİ Genel Müdürlüklerini ziyaret ederek, personelle bir araya geldi.

Kurbanların kesilip duaların edildiği ziyaretler sırasında Başkan Çakır, vatan deyince nerede olursa olsun göreve gelip canını hiçe sayan böyle bir toplulukla Millete hizmet etmenin gururunu yaşadığını söyledi.

Sürecin en başından en sonuna kadar dik bir duruş sergilediklerini ifade eden Başkan Çakır, “Türk milleti için söz konusu vatanı ve bayrağı olunca her türlü sorumluluğu üstleniyor. Halkımızın bir ve beraber olarak hareket etmesi, kenetlenmesi bizleri cesaretlendirdi. 15 Temmuz Cuma günü Büyükşehir Belediyesi çalışanları bunun en iyi örneğini sergiledi. Vatan hainlerinin her türlü girişimini önlemek için iş makineleriyle, otobüslerle, her türlü araçlarla hainlere engel oldunuz. Hendekler kazıp hareket etmelerini engellediniz. Ordumuzun içerisinde bulunan satılmış hainlerin Malatya’da emellerine ulaşmamaları için bütün imkanlar seferber edilerek hareket etmeleri engellendi.  3 gündür evinize gitmeden araçlarınızın başında kalıp darbenin başarısız olmasını sağladınız. Bir avuç satılmış insanın karşısına geçip kimseyi dinlemeden vatanınız için nöbet tuttunuz. Malatya’ya duvar örüp Milleti korudunuz. Bu duruş tüm Türkiye’de milletimizin dilinde, bu gururu bizlere yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama henüz tehlike geçmiş değil, devletimiz çürük elmaları bütün her yerde temizlemeye başladı. Biz bu birlik ve beraberliğimizi bozmadan ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerle çalışmaktan gurur duyuyorum.  Allah bu milletimize bir daha 15 Temmuz geceleri yaşatmasın” dedi.

Bülten

a5

a4

a6

a7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abdulbaki Kolu (7 yıl önce)
    Milli iradeye karsi darbe girisimden bulunulmustur. Sayin Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bir başkomutan olarak herkesi meydanlara çağırdi.Demokrasiye sahip çıkma adına tüm halkımız olarak sokağa cikmaya başladık . Ankara Büyük Şehir Belediye başkanımız sayın Melih Gökçek tüm belediye kamyonlariyla Ankara sokaklarini Genel Kurmay sokaklarini kapatti. Cesur halk olarak olay gecesi sabaha kadar tank ve silahlarin mermilerin uzerine yürüdük yüzlerce canimiz sehit oldu. bu canlarimiz gibi bende kizilayda sehit olmak icin sabaha kadar meydandaydim. dunde meydandaydik bugunde meydanlardayiz Asla Sayin Cumhurbaşkanımız canimiz kanimiz Recep Tayyip Erdogani onlara yedirmeyiz. Sonuç itibari ile halk olarak Darbeyi püskürttük hürriyet kazandi Demokrasi kazandı sivil inisiyatif kazandi. Yasasin Recep Tayyip Erdoğan Yaşasın Akparti. Kahrolsun feto paralel yapi. kahrolsun Askeri cunta...
    0
    0
    Yanıtla