SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hak Edenin Kazanmasını Diliyorum"

0
Güncellendi - 2018-09-19 17:51:23
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un futbol şube sorumlusu Kadircan Esen, “Malatya futbolu için Yeşilyurt ya da Pütürge bence fark etmez. İnşallah iki takımdan biri bir üst lige çıkar ve Malatya’mızı temsil eder” dedi.

Yeni sezon öncesi bir değerlendirmede bulunan Esen, “Hafta sonu Pütürge Belediyespor ile Yeşiltepe’de ilk maçımıza çıkacağız. Öncelikle 2018-2019 sezonunun grubumuz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm takımların kazasız, sakatlıksız bir sezon geçirmesini diliyorum” dedi.

Esen, ligin ilk haftasında Malatya’nın BAL Ligi’ndeki iki güzide takımının karşılaşacağını ifade ederek, “Bu hafta malumunuz kardeş kulübümüz Pütürge Belediyesporla karşılaşacağız. Malatya’da insanların tuttuğu üç takımdan ikisinin mücadelesi olacak ve ben hak edenin kazanmasını diliyorum. Pütürge Belediyespor kulübü de iyi bir takım, bu ligde adını söz ettirecek yapıya sahipler. Geçen sezon şampiyon oldular ve hem Pütürge ilçesinin hem de Malatya’nın sevgisini kazandılar. Malatya futbolu için Yeşilyurt ya da Pütürge bence fark etmez. İnşallah iki takımdan biri, bir üst lige çıkar ve Malatya’mızı temsil eder” diye konuştu.

Pütürge Belediyespor’un kulüplerinde forma giyen birkaç oyuncuya transfer teklifinde bulunduğunu aktaran Esen, “Pütürge kulübü bizde forma giyen bir kardeşimizle temas halinde, bize tekliflerini ilettiler. Bizde transfer durumunu yönetimle ve teknik heyetle masaya yatırdık, teknik heyetin transfere olumlu rapor vermesi halinde biz Yeşilyurt Belediyespor olarak arkadaşımızın transferini hiçbir bedel talep etmeden ve futbolcuya yapılan ödemeyi geri istemeden gerçekleştirmek istiyoruz. Birkaç gün içerisinde netleşir ve hayırlısı olur inşallah. Teknik heyetin raporu ile bizden ayrılan santrafor Yusuf Kaygusuz ve Erzurum’da kampta bizimle olan 3 tane genç kardeşimize de Pütürge Belediyesporla anlaşmaları halinde lisans ücreti istemeyeceğimizi beyan ettik. Kendileri de durumu değerlendireceklerini bize söylediler” dedi.

Esen, ligin ilk haftasında Malatya’da oynanacak olan derbi müsabakasının centilmence ve dostça geçmesi temennisinde bulunarak, “Saha dışında dostluğun ve kardeşliğin perçinleştiği, saha içinde hak edenin kazandığı bir sezon diliyorum. Bizde bu hafta 3 puan alarak lige merhaba demek istiyoruz. Umarım zorlu rakibimizi yenerek yeni sezona başlarız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız