SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hak Ettiği Hizmeti Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:51:32
A- A+ PAYLAŞ
Yerel Seçim 2014 çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Sait  Kabadayı ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki gün Malatya Taştepe Derneği’nin düzenlemiş olduğu Aşure Programına katılan Kabadayı’nın yanı sıra; Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya Belediye Başkanı  ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır’ın da katıldığı programda, Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Ahmet Çakır’a, Adaylığının kendisine ve tüm Malatyalılara hayırlı olmasını dileyen Kabadayı daha sonra Taştepe Derneği Üyeleri ile bir süre sohbet etti. Kabadayı sohbet sırasında yaptığı konuşmada; ‘’Biz, Battalgazi’miz için uzun vadede hazırlamış olduğumuz Altın Projeler ile Battalgazi’mizde var olan ve ileride var olabilecek sorunların analiz ve tespitlerini önceden yaparak, Vatandaşın hak ettiği hizmeti, onlar istemeden vereceğiz’’ dedi. Kabadayı, Mahalle ziyaretlerini sürdürüp vatandaşın sorunlarını dinlemeye devam edeceklerini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız