SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hak Ettiği Yere Gelecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:10:42
A- A+ PAYLAŞ
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Malatyaspor Futbol Kulübü'nün başarılarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 
 
Malatyaspor’un Malatya’nın ortak sevinci ve üzüntüsü olduğunu kaydeden Yılmaz, en önemli ameliyatların Malatyaspor’un elde ettiği başarılar sayesinde daha keyifli geçtiğini dile getirdi.
 
Sezai Yılmaz, Malatyaspor'un Malatya’nın her zaman ortak sevinci ve üzüntüsü olduğunu belirterek, "Bu sene takımımız iyi bir yapılanma içerisine girdi. Bu hepimizi oldukça heyecanlandırdı. İnanıyorum ki Malatyaspor Futbol Kulübü, hak ettiği yerlere gelecektir" diye konuştu.
 
Yılmaz, Malatyaspor'u her zaman yakından takip ettiğini de kaydederek, "Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz ancak Malatyaspor'u yakından takip ediyorum. Öyle ki, en önemli ameliyatlar bile Malatyaspor’un başarısını duyduğumda daha keyifli geçiyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız