SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hak Ettiği Yere Taşıyacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:45:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti. 

POLAT, “YENİ MALATYASPORUMUZ HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ”

Başkan Polat; “Yeni Malatyaspor’umuzun çok kıymetli başkanına ve yöneticilerimize bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni Malatyaspor’umuz hepimizin ortak değeri. Bu görevi mutlaka birilerinin paylaşması, elini taşın altına koyması gerekiyordu. Bu noktada başta Adil başkanımız ve ekibini tebrik ediyorum. Rabbim kendisine ve ekibine güç kuvvet versin, Yeni Malatyaspor’umuza başarılar nasip etsin” dedi.

GEVREK;  “YENİ MALATYASPORUMUZU HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ” 

Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulunu çok samimi ortamda ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür eden Başkan Gevrek; “ Hem geçen sene, hem de bu sene için kendi destekleri ve katkılarından dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Malatya ortak değerimiz, bütün Malatyalı hemşerilerimizin herkesin sahip çıkması lazım, ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, baştan beri desteklerini esirgemedikleri için, Yeşilyurt Belediye Başkanımıza da katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi bunlar sadece Malatya ile sınırlı değil, Malatyalı olan yurt dışında, şehir dışında olan tüm iş adamlarımızın bütün hemşerilerimizin sahip çıkması lazım. Malatya’mızın hem tanıtımı için önem arz ediyor, hemde birlik ve beraberliğimizin sembolü Yeni Malatyasporumuz. Şahsım ve yeni yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızla birlikte Yeni Malatyasporumuzu hak ettiği yere taşıyacağız. Tekrar Yeşilyurt Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, inşallah hep birlikte Yeni Malatyasporumuzu hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız