SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hak Ettiği Yere Taşıyacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:54:00
'Hak Ettiği Yere Taşıyacağız'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un Başkan Yardımcısı Cemal Akdaş, 44 Malatyaspor'un sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini söyledi. 

Ligin henüz başında olduklarını ifade eden Akdaş, "Ligde 2 maç oynadık. 2 maçta da şansız puan kayıpları yaşadık. Ama biz her zaman takımımızın yanındayız. Gerek teknik heyet gerekse de futbolcularımıza gerekli desteği vereceğiz. Takımımızı hak ettiği yere taşımak için çalışacağız" dedi.

"EKSİKLERİ GİDERECEĞİZ"

Akdaş, takımda forvet mevkiinde ihtiyaç olduğunu belirterek, "Takımın forvet ihtiyacını iyi biliyoruz. Elazığ Yolspor ve Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile oynadığımız karşılaşmalarda da bu eksikliği gördük. Bu eksikliği kısa süre içerisinde gidereceğiz. Forvet hattında forma giyen Selim Dağ ve Amani Kovakouherve kısa süre sonra takımımıza katılacak. Bu iki oyuncu önümüzdeki haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak ve gol yollarında sıkıntımız kalmayacak" diye konuştu.

"TAKIMIMIZI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ"

44 Malatyaspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Akdaş, "44 Malatyaspor'u hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 44 Malatyaspor'un hedefi şampiyonluk ve sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Selim ve Amani'nin de takıma katılmasıyla birlikte kadromuz daha da güçlenecek ve istediğimiz sonuçları alacağız" ifadelerini kullandı.

Akdaş, ligde 2 haftada 5 puan kaybettiklerini anımsatarak, "Tabi ki kaybedilen puanlara herkesten daha çok üzülüyoruz. Ama inşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız. 2 maçta 5 puan kaybetmek bizi çok üzdü ama henüz ligin başındayız. Bu puan kayıplarını telafi edeceğiz. Biz önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Forvet oyuncusu Selim Dağ ile anlaşma sağladıklarını kaydeden Akdaş, Amani'nin de gelecek hafta takıma katılmasını beklediklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız