SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hak Ettiğimiz Bir Galibiyet"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:30:42
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 3-0 galibiyetleriyle sonuçlanan Eyüpspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, iyi bir başlangıç yapmak istediklerini, bu iyi başlangıcı da Eyüpspor maçıyla yakaladıklarını söyledi.

Altıparmak, kendileri adına önemli bir galibiyeti 3 golle aldıklarını kaydederek, “Biz ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Ama maalesef Anadolu Selçukluspor karşılaşmasında iki kez öne geçmemize rağmen istediğimiz galibiyeti alamamıştık. Bu anlamda Eyüpspor maçıyla birlikte iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyorduk. Özellikle hafta içerisinde bu zorlu karşılaşmaya takımımızı en iyi şekilde hazırladık. İstediğimiz 3 puanı aldık, sevinçliyiz” dedi.

Bir galibiyetin her şeyi değiştireceğini kaydeden Altıparmak, “Futbolcularımız, Eyüpspor karşısında çok iyi mücadele etti. Hak ettiğimiz galibiyeti, güzel bir futbolla aldık. Bundan sonraki süreçte bu iyi başlangıçla birlikte hak ettiğimiz yere geleceğiz” diye konuştu. 

PUAN DURUMU..

Bu arada Spor Toto 2. Lig Beyaz grubunda oynanan maçlardan sonra puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

Takım  O         P

1.Balıkesirspor 18        36

2.İnegölspor     18        35

3.Alanyaspor   18        31

4.Tokatspor     18        31

5.Kızılcahamamspor A.Ş.        18        30

6.Yeni Malatyaspor     18        29

7.Kırklarelispor            18        29

8.İskenderun Demir Çelikspor 17        25

9.Bayrampaşa  18        23

10.Altay           18        22

11.Eyüpspor    17        22

12.Anadolu Selçukluspor         18        18

13.Körfez Futbol Kulübü         18        17

14.Ofspor        18        17

15.Çamlıdere Şekerspor A.Ş.  18        16

16.Denizli Belediyespor           18        16

17.Gaziosmanpaşa       18        13

FOTOĞRAFLAR: Eyüpspor maçından önce galibiyet sözü kucaklaşması ve Yeni Malatyaspor onbiri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız