SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hak Ettiğimiz Puanı Aldık'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor'da Futbol Şube Sorumlusu Ali Özkan, Şanlıurfa Belediyespor karşısında aldıkları 3 puanın kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.

İHA muhabirine bir açıklamada bulunan Özkan, klasman grubu maçlarının her geçen hafta daha zorlu geçtiğini kaydederek, "Şanlıurfa Belediyespor maçı beklediğimiz gibi kolay geçmedi. Hafta arasında teknik heyet ve futbolcularımız bunun bilinciyle karşılaşmaya hazırlandılar. 5. Klasman grubunda en iyi futbol oynayan takım olduğumuzu düşünüyorum. Kendi sahamızda seyircimiz de oynadığımız oyunu gördü. Deplasmanda da sadece Batman Petrolspor karşısında skor anlamında istediğimizi alamadık. O karşılaşmada da iyi oynamamıza rağmen, skor anlamında kötü bir sonuçla dönmüştük. Tabi ligin alt sıralarındaki takımlara karşı mücadele biraz daha zor oluyor. Şanlıurfa Belediyespor'da lig sonuncusu ve bu maça mutlak galibiyet için çıkmışlardı. Biz de deplasmandan puan ile dönerek, hedefimiz doğrultusunda yara almadan ilerlemek istiyorduk. Bu doğrultuda karşılaşmaya iyi başladık. Bol gol pozisyonuna girdik ancak birini değerlendirebildik. Rakibe de gol pozisyonu vermedik. İstediğimiz ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık" dedi.

"MALATYA FUTBOLUNUN ÇITASINI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Malatya futbolunun daha ilerilere taşınması adına ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Özkan, "Biz artık Belediyespor olarak değil, Malatya futbolu adına mücadele ediyoruz. Malatyaspor'un durumu itibariyle Malatya'da futbolun çıtasını daha yükseklere çıkarmayı hedefliyoruz. Medyasıyla, taraftarıyla, şehrin mülki amirleriyle hep beraber Malatya futbolunu layık olduğu yerlere taşıyacağız" diye konuştu.

"NOKTA TRANSFER HEDEFİMİZ BAŞARIYA ULAŞTI"

Özkan, ara transfer döneminde yaptıkları transferlerin uyumuna da değinerek, "Sezon başında takımı devraldığımızda fazla sayıda oyuncumuz yoktu. Takıma çok sayıda oyuncu katmıştık. Ara transfer döneminde de 10 futbolcu ile yollarımızı ayırmış, 4'ü Malatyaspor'dan olmak üzere 9 futbolcuyu kadromuza katmıştık. Şuana kadar yeni transferlerimizde bir sıkıntı yok. Hepsi kısa sürede takıma uyum sağladı. Sadece sakatlıkları nedeniyle Gökhan Erdöl ve Volkan Aydın şuana kadar forma giyemedi. Bu futbolcularımızın da kısa sürede iyileşerek, takıma büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Ara transferde planladığımız nokta transfer hedefinin başarılı olduğunu söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız