SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hak Ettiğimiz Yere Geleceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:59:39
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un orta saha futbolcusu Mehmet Türkmehmet, takım olarak son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyduklarını ve devre arası iyi bir kamp süreci geçirerek hak ettikleri yere geleceklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor’un tecrübeli orta saha futbolcusu Mehmet Türkmehmet, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Son haftalarda istedikleri performansı ortaya koyamadıklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafiğimiz var. Maçlardaki uyumu tam olarak oturtamadık. Ama ne olursa olsun hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum" dedi.

"RİTMİMİZ BOZULDU"

Türkmehmet, son haftalarda cezalı ve sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle uyum kaybı yaşadıklarını ifade ederek, "Arkasına sığınacağımız bir durum yok. Ama bazı etkenler var ki bu etkenler bizi olumsuz etkiledi. Gerek sakatlık yaşayan arkadaşlarımız gerekse de cezalı arkadaşlarımızın çokluğu mental olarak ritmimizi bozdu. Dolayısıyla da maçlardaki uyumu tam anlamıyla oturtamadık" diye konuştu.

Lider Hatayspor’un lig maratonunda puan kayıpları yaşayacağını düşündüğünü belirten Türkmehmet, "Bütün maçlarda rakiplerimiz bize karşı oynamaktan çok, oynatmama düşüncesiyle hareket ediyor. Bu oyun düzenimizi bir anlamda olumsuz etkiliyor. Dolayısıyla da inişli çıkışlı grafik Hatayspor’un lehine oldu. Ama ben Hatayspor'un da bu uzun lig maratonunda puan kaybı yaşayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"HAK ETTİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ"

Tecrübeli futbolcu, ligin ilk yarısında istedikleri hedefe ulaşamadıklarını ancak ikinci yarının kendileri için daha farklı olacağını vurgulayarak, "Ligde önemli olan bizim neler yapabileceğimiz. Devre arasında iyi bir kamp süreci geçirip, takıma biraz takviyeyle birlikte, birlik ve beraberliğimizi üst seviyede tutarsak, Malatya halkının da desteğiyle hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız