SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hak Ettikleri Ceza Verilsin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:27:44
A- A+ PAYLAŞ

Memur Sen Malatya İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, 28 Şubat post modern darbesi nedeniyle birçok kamu çalışanının mağdur olduğunu belirtti. 

Adliye binası önünde basın açıklaması yapan Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, ”28 Şubat post modern darbesinde birçok kamu çalışanı mağdur olması nedeniyle, bunu gerçekleştirenlerin yargılanması için yargıya başvurmuştuk. Bunun bugün ilk duruşması yapıldı. Bizler ifade verdik, diğer arkadaşlar da ifade vermeyi sürdürüyorlar” dedi.

Yıldırım şunları söyledi: 

“28 Şubat 1997 yılında Türkiye’de bir travma yaşandı. Birçok kişi hem devlet memurluğundan hem de birçok üniversite öğrencisi öğrenciliklerinden oldular. Bunlar yapılırken de gerekçe çok basit ve altyapısı olmayan gerekçelerle haksızlıklar yapıldı. İnsanlarımızın dinini yaşamaları nedeniyle irticai faaliyetlerden yargılandılar. Bu sebeple birçok kızımız başörtüsünden dolayı üniversitelerden atıldılar. Türkiye’de bir daha darbe sesinin duyulmaması için, bu darbeyi yapanların en üstten en aşağıya doğru hak ettikleri cezaya çarptırılmalarını istiyoruz. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız