SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hak Yerini Buldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:25:03
A- A+ PAYLAŞ

Yüksek Seçim Kurulu'nun, CHP adayı Ali Seydi Millioğulları'nın kazandığı Hekimhan Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin oyların yeniden sayımı yolunda İl Seçim Kurulu'nun verdiği kararı kaldırmasından sonra CHP'liler, İl Seçim Kurulu'nun bulunduğu Adliye önünde yaptıkları açıklamada, adaletin yerini bulduğunu söylediler.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “tekrar Yüksek Seçim Kurulu’nun kararı ile seçimde 3 defa kazandığımız tarafımıza ilan edilmiş oldu ve bu kesin karardır. edildi. Hekimhan, Malatya ve partimiz adına hayırlı olmasını diliyorum”  dedi.

YSK kararı ile Hekimhan Belediye Başkanı olduğu kesinleşen Ali Seydi Millioğulları, “1 haftadır ilçemizde halkımız büyük sıkıntılar çekti. Gerçekten adalet yerini buldu. Ben kazandım, ancak partimiz kazandı, Hekimhanlılar kazandı, hak ve adalet yerini buldu” diye konuştu.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, “Maalesef belki Cumhuriyet tarihinde yaşamadığımız bir dönemi yaşıyoruz, bir seçim dönemini yaşıyoruz. Herkesin, her sonuçtan kuşku duyduğu, maalesef kimsenin güvenmediği bir seçim dönemini yaşadık. CHP seçimi kazanmıştı, ancak maalesef seçim süresi boyunca şantaj yapanlar, tehdit yapanlar kaybetti. Maalesef bu seçim sonrası böyle olmamalıydı, bir haftadan beri Hekimhan diken üstündeydi” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ise şunları söyledi, “Türkiye en şaibeli, en hukuk dışı seçim sürecini yaşamıştır. Halen şaibe ve hukuk dışılar sona ermemiştir, bütün Türkiye’de. Oy veren insanların oylarını doğru sayıldığı konusunda tedirginliği gitmemiştir. Ancak  6 gün sonra Hekimhan ilçesi kendi başkanına kavuşmuştur.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız