SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakan da AYMS'nin Radarında

0
Güncellendi - 2016-01-26 16:16:20
Hakan da AYMS'nin Radarında
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Hakan Özmert’i radarına aldı. Sarı kırmızılılar, Özmert'in transferini kısa sürede bitirmek için kolları sıvadı.

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Hakan Özmert’i radarına alan sarı kırmızılılar, yabancı futbolcu olarak da Nijerya doğumlu İsrail vatandaşı Toto Tamuz ile de prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bu iki transferin birkaç gün içinde sonlanması planlanıyor.

HAKAN ÖZMERT KİMDİR?

Fransa'nın Nantes kentinde dünya'ya gelen Hakan Özmert burada Fransız futbolunun köklü ekiplerinden FC Nantes'nın altyapısında futbola başladı. Ailesinin Türkiye'ye geri dönüp Sakarya'ya yerleşmesinden ötürü Sakarya'nın Akyazıspor ekibinin altyapısında oynamya başladı. Bir sezon aradan sonra Sakaryaspor altyapısına geçti. 2003 yılında profesyonelliğe geçiş sözleşmesini imzalayarak as takım kadrosuna dahil edildi. As takım için ilk resmî karşılaşmasına 25 Mayıs 2003 tarihinde Yozgatspor'a karşı oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı.

2005'te Karşıyaka'ya kiralanan Özmert, 2007'de kendisini Antalyaspor’lu yapan sözleşmeyi imzalamıştır. Burada da 29 lig maçında 3 gole imza atmıştır. 2010-11 sezonunda Kardemir Karabükspor'a transfer olmuştur. Burada uyum sorunu yaşamadan takımın önemli oyuncularından biri oldu be Karabükspor'un başarısında önemi pay sahibi oldu. Gösterdiği performansla birçok büyük takımın transfer listesine girmeyi başardı.

2011-12 sezonunun başında Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'a transfer olduğu duyuruldu. Fakat kısa süre sonra bu transferin gerçekleşmediği açıklandı. Bunun üzerine Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayarak buraya transfer oldu. Orduspor'da başarılı bir sezon geçirmesine rağmen 2012-13 sezonu öncesinde sözleşmesi feshedildi ve Kasımpaşa'ya transfer oldu.

2013 yılında yeniden eski takımı Karabükspor'e döndü. 2013-14 sezonunda 12 lig 1 Türkiye Kupası maçına çıkan Özmert, 1.hafta eski takımı Kasımpaşa SK ile oynanan maçta bir de asist yaptı. 2014-15 sezonu öncesinde ise takımı ile UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanan Özmert, takımının Rosenborg ile oynadığı rövanş maçında ağları havalandırdı ve skoru 1-1'e getirerek Kardemir Karabükspor'un tarihinde ilk kez katılığı Avrupa kupaları'nda attığı ilk golün sahibi oldu ve takımının bir üst tura çıkmasında büyük pay sahibi oldu.

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun 2017’e kadar sözleşmesi bulunmaktadır. Sivasspor’da 2015-16 sezonunda 8 maça çıkan Özmert, hiç golü bulunmuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • sefa demir (8 yıl önce)
    TRANSFERLER BİTSİN SONRA HABER YAPIN BU HABERLERDEN SONRA ADAMLARIN PİYASASI ARTIYOR DEMESİ
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (8 yıl önce)
    Kadir olumsuz konuşuyor yeni yönetim gelse 2 gün sonra aynısını söyler
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (8 yıl önce)
    3 yaşında adam nasıl eskisi gibi olmuyor ya birazda pozitif düşünün hep olumsuz yorum yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir Adıyaman (8 yıl önce)
    Artık bitti hakan o eski hakan değil kim gelirse gelsin bu yönetim bu hoca ile olmaz paralar saçılmaya devam ediyor bu takımda EFSANE MALATYASPOR GİBİ olmadan yönetim istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Gören gözler (8 yıl önce)Kadir Adıyaman isimli kullanıcı yorumuna
    yani bunlar gitsinde gelip bikaç olanı yiyelim ondan sonra takımı düşüreler yani malatyaspor gibi olacak.onlar ac tayfası onlara alet olma kardeş.
    0
    0
    Yanıtla