SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakan Kalede Güven Veriyor

0
Güncellendi - 2016-10-06 01:03:36
Hakan Kalede Güven Veriyor
A- A+ PAYLAŞ

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Yeni Malatyaspor, altı hafta sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı. 13 puan toplayan Malatya ekibi, Göztepe, Boluspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Giresunspor’un 2 puan önünde 13 puanla haftayı zirvede tamamladı.

Yeni Malatyaspor, ligde 6 hafta sonunda rakip ağlara 9 gol bırakırken, kalesinde 4 gol gördü. Ligde Şanlıurfaspor ile birlikte en az gol yiyen Yeni Malatyaspor’da, sezon başında Süper Lig ekibi Osmanlıspor’dan alınan kaleci Hakan Canbazoğlu’nun başarılı performansı dikkat çekiyor.

Birinci kaleci Vedat Kapurtu’nun sakatlanması nedeniyle ligin üçüncü haftasında formayı devralan tecrübeli eldiven, 4 hafta sonunda kalesinde 3 gol gördü. Kritik kurtarışlarıyla takımının liderliğinde büyük rol oynayan Canbazoğlu, gerek kişiliğiyle, gerek maçlardaki performansıyla büyük alkış alıyor.

Kalede büyük güven veren Canbazoğlu, “Ligde her an her şey olabiliyor, puanlarda çok yakın. İnşallah daha az hata yapıp, daha az maç kaybedip, üst sıralardaki yerimizi daha da kuvvetli bir hale getirmek istiyoruz. Üst sıralarda kalıcı olmamız gerekiyor. İnşallah bunu diğer haftalarda da devam ettiririz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    Yedek kaldığı dönem kaleciliğinde gerileme olmaması ile şaşırtan isim. Kalecilik en nankör bölgedir. Bu formu ile büyük bir kesmi mahcup etti.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    Bravo Hakan. Transferi başkan sosyal medyadan duyurduğunda altına yazılan insafsız yorumları net hatırlıyorum, fikirleri değişmiştir artık. Hep birlikte güçlüyüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    Maşaallah
    0
    0
    Yanıtla