SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakan Söyler Ç.Rize'yle Anlaşmış

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un orta saha oyuncularından Hakan Söyler (fotoğraftaki)'in Çaykur Rizespor'la anlaştığı öne sürüldü. Bu arada, Bülent Akın'la Malatyaspor'da kalması konusunda yeniden anlaşıldığı yolundaki haberler, Kulüp Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi kaynak gösterilerek, yerel basında yeraldı. Bu arada, Samsunspor'la anlaşamayan Celil'le, Malatyaspor'un da görüştüğü öğrenildi.

RİZE'DEN..
Malatyaspor'un genç orta saha oyuncusu Hakan Söyler'in, Çaykur Rize ile anlaştığı yolundaki haber, İhlas Haber Ajansı tarafından, Rize mahreciyle aşağıdaki şekilde verildi:

"Çaykur Rizespor, Malatyaspor'un 23 yaşındaki defans oyuncusu Hakan Söyler ile anlaşmaya vardı. Karadeniz ekibi, Gençlerbirliği altyapısından yetişen 23 yaşındaki Hakan Söyler ile el sıkıştı. Hakan Söyler'in, teknik direktör Güvenç Kurtar'ın yoğun ısrarı üzerine transfer edildiği öğrenildi. Genç defans oyuncusun transferi için Ankaragücü ve Ankaraspor da devreye girmişti. Çaykur Rizespor ile anlaşan Hakan Söyler'in 1-2 gün içerisinde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.."

Bu haber, genç oyuncunun sözleşmesinin devam ettiği Malatyaspor Kulübü tarafından doğrulanmadı..

BÜLENT AKIN..
Bu arada, ikinci yarının ilk haftalarında sakatlanan ve sezon sonuna kadar forma giyemeyen, ligin sona ermesinin ardından da, kendisine para cezası verildiği gerekçesiyle bazı gazetelerde, Malatyaspor'un o dönemki yönetimi aleyhinde açıklamaları yeralan ve o yönetim tarafından para cezası verilen Bülent Akın'la, yeni yönetimin takımda kalması yönünde yeniden anlaştığı bildirildi.

Bu konudaki haberi, basın sözcüsü Eserdi'nin de doğruladığı yerel televizyonlarda yeraldı.

CELİL KONUSU..
Diğer taraftan Samsunspor'un alacaklarına karşı sözleşmesini feshedip bonservisini verdiği ve Malatyaspor'un da transfer listesinde yeralan Celil'le, Malatyaspor yönetiminin İstanbul'da bir görüşme yaptığı öğrenildi. Anlaşma konusundaki önemli engelin, Celil'in yüksek transfer bedeli talep etmesi olduğu iddia ediliyor.

PERŞEMBE GÜNÜ MALATYA'DA TOPLANMA..
Öte yandan, Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Hikmet Karaman'ın, 1. dönem hazırlıklarını Malatya'da sürdürme kararını açıklamasının ardından davet edilen oyuncuların 6 Temmuz Perşembe günü Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde toplanacakları bildirildi. Karaman'ın da Çarşamba akşamı Malatya'ya gelmesi bekleniyor.

Bu arada, Malatyaspor'un hazırlık çalışmalarını ve kampını sürdüreceği Orduzu Pınarbaşı'nda, 12- 16 Temmuz tarihleri arasında Kayısı Şenliği ve fuar etkinliklerinin yapılacak olması, bu bölgedeki gündüz ve gece hareketliliğinin, Malatyaspor'u etkileyip etkilemeyeceği de bazı çevrelerde tartışma konusu oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız