SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakem Aranıyorsa O Millettir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:25:31
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "İlla muhalefet yapacağım diye ayrımcılığa ve ötekileştirmeye prim verilmemeli, eğer tek hakem ve yetki aranıyorsa o da milletin ta kendisidir" dedi. 

Cumhuriyet Bayramı'nın 89. yıl dönümünde alternatif kutlamalarla ilgili görüşlerini aldığımız AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "CHP'nin, İP ve ADD ile ortaklaşa tertip ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması adına yaptığı organizasyonları göstermektedir ki, CHP sandıktan umudunu kesmiştir. İktidarı sokakta aramaktadır. CHP İstanbul İl Başkanı'nın halen darbeci söylemlerde bulunması, CHP'nin artık milli iradeyle iktidar olamayacağının en önemli göstergesidir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yaşananlar bir kez daha göstermiştir ki, genlerindeki darbeci genleri hortlayan CHP, 27 Mayıs, 27 Nisan, 28 Şubat arzusuyla yanıp tutuşmaktadır. CHP 'bir darbe olsa da iktidara gelsek' hesabını gütmektedir. Bugünün CHP'si 'ordu göreve' diyenlerden, bebek katillerine gül verenlerin partisinden medet umar hale gelmiştir. Malatya'daki emniyet mensuplarına 'AKP'nin polisleri' diyerek maksadı aşan ifadelerle siyasi rant elde etmek isteyenler de sandıktan ve demokrasiden umutlarını kesmişlerdir" ifadelerini kullandı.

"Artık milletimiz gerginliğe prim vermemektedir. Medya eski medya değildir. On binlerce insanı katleden zalim Beşşar Esed'in devlet televizyonu, CHP, İP ve ADD organizasyonunu canlı olarak yayınlamıştır. İşte burası önemlidir. Zalim Esed'in televizyonu CHP'ye canlı yayın desteği vermiştir. PKK'yı destekleyen, PKK'ya silah veren Baas rejimi ve CHP arasındaki bağ sorgulanmalıdır. Mehmetçiğime, polisime, savcıma kurşun sıkan, terör örgütünü maddi ve manevi olarak destekleyen Baas rejimi ile CHP arasında yaşananlar, vicdanları kanatmaktadır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı milletimizin bayramıdır. Millettin bayramını marjinal hale getirerek ayrımcılığa, ötekileştirmeye vesile olacak tutum ve davranışlardan şiddetle kaçınılmalıdır. Bayramlar çatışma alanı değil, birlik beraberliğin öne çıktığı müstesna günlerdir" diyen Tüfenkçi, "İlla muhalefet yapacağım diye ayrımcılığa ve ötekileştirmeye prim verilmemeli, eğer tek hakem ve yetki aranıyorsa o da milletin ta kendisidir" şeklinde açıklamasını tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız