SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakem Düdük Çalmış

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:11:42
Hakem Düdük Çalmış
A- A+ PAYLAŞ

Coca Cola Gelişim Ligi U15 kategorisinde Nike Premir Cup Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan iki takımın belirleneceği 1. kademe maçında Trabzonspor ile Bucaspor arasında oynanan karşılaşmada, Trabzonspor'un 'kural hatası' olduğunu iddia ederek, sahadan çekilmesi tartışmaları ada beraberinde getirdi. 

İki takım arasında 14 Mart'ta Malatya Yeşiltepe 3 Nolu Sentetik Saha'da oynanan karşılaşma 1-1 devam ederken, Trabzonspor'un sahadan çekilmesiyle yarıda kalmıştı. Tranzonspor'un attığı golden sonra Bucaspor'un maça hemen başlayıp, durumu 1-1'e getirmesinin ardından sahaya giren Trabzonspor Altyapı ve Gençlik Geliştirme Koordinatörü Sadi Tekelioğlu, bir süre maçın hakemi Mehmet Bayoğlu ile konuştuktan sonra takımı sahadan çekti. 

Bucaspor BGGL U15 Teknik Sorumlusu Serkan Baziya, maçta kural hatası olmadığını savunarak, "Bütün oyuncular, kendi yararı sahalarına geçip, yedek kulübelerinin önünde sevinmeye başladığında oyun başlar. Herkes kendi sahasına geçtiyse, oyun başlar. Bizim sahamızda oyuncu kaldıysa oyun başlamaz. Bizde bu kuralı bilerek, oyuncularımızda akıllı davrandılar, hemen maça başladılar ve golü buldular. Bunda kural hatası göremiyorum. Trabzonspor takımının takdiri bu yöndeydi" dedi.

Trabzonspor U16 Antrenörü Mehmet İpek ise, maçta kural hatası olduğunu öne sürerek, "Hakem kural hatası yaptı. Belki de bilgisi de yoktur. Bilgilendirilmesi gerekiyordu. Üzücü bir durum. Olmaması gerekiyordu. Muhtemelen maçın tekrarı olur. Çünkü burada büyük bir kural hatası var" ifadelerini kullandı. 

Karşılaşmayla ilgili olarak hakemin raporunun Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gönderildiği öğrenildi. 

Bu arada, maçın hakemi Mehmet Bayoğlu'nun Bucaspor'un attığı golde, başlama düdüğünü çaldığı ifade edildi. 

Maçla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu verecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız