SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hakem Faciası Yaşadık'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da sahasında Menemen Belediyespor'a 2-0 mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Karşılaşma sonrası karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar maçın hakemi Sarper Barış Saka'ya tepki gösterdi. Tribünde taşkınlık çıkartan taraftarları çevik kuvvet polisleri stat dışına çıkarttı.

Karşılaşmayla ilgili basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Kaplan, karşılaşmada bir hakem faciasının yaşandığını savundu. Kaplan, futbolcuların emeklerinin çalındığını ileri sürerek, "Malatyaspor bu kadar sahipsiz değil. Buradan TFF'ye sesleniyorum; burada 18 yaşındaki gencecik çocukların emekleri çalınıyor. Karalar giymiş insanlar buraya geliyor, Malatya'nın, buradaki insanların haklarını, hukuklarını çalıp, gidiyor. Malatya'daki mülki amirlere de sesleniyorum; Malatya'yı sahipsiz bırakmasınlar. Bu kadar sahipsizlik olmaz. Buraya bir insan geliyor, çocukların emeklerini çalıyor, arkasına da bakmadan, rahatça gidiyor. Bu böyle olmamalı, bu çocukların emeklerine yazık. İlk yarıda oyunun kontrolü bizdeyken, çok güzel giden bir karşılaşmayı, hiç penaltıyla alakası olmayan bir pozisyonda penaltı çalıyor. Hiç alakası olmayan bir pozisyonda da futbolcumuza kırmızı kart gösteriyor. İnanın söyleyecek kelime bulamıyorum. Ben hakemi sakinleştirmek için yanına gittim beni de dışarı attı. Siz zaten sahipsizsiniz, düşün gidin hesabı yapıyorlar" görüşünü savundu.

Menemen Belediyespor karşılaşmasında kırmızı kartla oyun dışında kalan Talat Akça ise, "Hakeme hocam yapma diyoruz. Hakem bize, (Ne yapabilirim ? Zaten sahipsizsiniz) diyor. Hep ezilen biz mi olacağız ? Malatyaspor unutulacak bir kulüp değil" iddiasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız