SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakem Faciası!.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:40:32
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, ligde ilk 5 mücadelelerinin devam ettiğini belirterek, henüz biten bir şeyin olmadığını söyledi. 

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Mumcu, Balıkesirspor karşısında iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, “Sahadaki oyundan memnunuz. Yasin’ in direkten dönen topu gol olsa şuan başka şeyler konuşacaktık” dedi.

Mumcu, karşılaşmanın Ankara bölgesinden olan hakemi Sarper Barış Saka’nın yönetiminden memnun kalmadıklarını kaydederek, “Hafta içi Merkez Hakem Kurulu ile görüşmemize ve hakem konusunda maçın zorluğunu arayıp, uyarmamıza rağmen yine bir hakem faciası yaşadık. Abuk subuk kararlar, sonuca etki edecek kararlar var. Birçok pozisyon var ama bunu mazeret olarak söylemiyorum. Bunlarında bilinmesi gerekir diye konuşuyorum” ifadelerini kullandı.

İlk 5 mücadelelerinin devam edeceğine dikkat çeken Mumcu, şunları söyledi: “Şuanda liderle aramızda 10 puan fark var. İlk 5 mücadelemiz devam edecek. Futbolda her şey olabilir. Kesin olarak şampiyonluk hedefimiz de bitmedi. Şansımız sürüyor diye düşünüyorum. Bu sonuç bizi üzdü, tatmin etmedi. Ligin ilk yarısında çok puanlar kaybettik ama yinede her şey bitmiş değil. Bundan sonra mücadelemiz her maç yine sürecek” diye konuştu.

PUAN DURUMU..

Bu arada oynanan maçlardan sonra 2. Lig Beyaz grupta puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

Takım  O         P

1.Balıkesirspor 20        40

2.İnegölspor    20        36

3.Alanyaspor   20        35

4.Tokatspor    20        34

5.Kızılcahamamspor A.Ş. 20        32

6.Yeni Malatyaspor  19        30

7.Kırklarelispor  20        29

8.Altay 20        28

9.İskenderun Demir Çelikspor 19        28

10.Bayrampaşa 20        27

11.Eyüpspor   19        25

12.Ofspor       20        21

13.Anadolu Selçukluspor 20        19

14.Denizli Belediyespor  20        19

15.Çamlıdere Şekerspor A.Ş.  20        17

16.Körfez Futbol Kulübü        19        17

17.Gaziosmanpaşa    20        15

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız