SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakem Faciasıyla Karşılaştık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:28:20
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’un 21.hafta müsabakasında deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor ile 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor’da, son dakikada gelen golle kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanırken, maçın Şırnak bölgesinden olan hakemi Hüseyin Çiftsüren'e de büyük tepki var.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, karşılaşmada hakem faciasıyla karşılaştıklarını belirti. Zorlu bir müsabaka oynadıklarını belirten Gevrek, “Zor bir maçtı. Bir hakem faciasıyla karşılaştık. 9 futbolcumuz sarı kart gördü. Hem rakipten, hem bizden futbolculara gereksiz kartlar gösterildi. Ama yapacak bir şey yok. Biz yolumuza devam edeceğiz. Deplasmanda 1 puan da iyidir. Ama biz galibiyet için gelmiştik buraya. Önümüzde bir Of maçı var. İnşallah takımımız o maçta galip gelir ve yoluna devam eder. Dediğim gibi, bunları artık konuşmak istemiyoruz ama hakem maçı katletti. Bunlara rağmen yolumuza devam edeceğiz.10 kişi kalmamıza rağmen iyi bir oyun ortaya koyduk.89’uncu dakikaya kadar da 2-1 önde oynadık. İnşallah daha da iyi olacağız. Ben hem teknik heyeti, hem futbolcularımı kutluyorum. 1 puanda olsa deplasmanda olduğu için iyidir. Hele de böyle zorlu bir deplasmanda. Yolumuza Of maçıyla devam edeceğiz. Of maçında galip gelip, inşallah sezonu da şampiyonlukla bitiririz” İfadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız