SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakem Hataları Nedeniyle 22 Puanda Kaldık"

0
Güncellendi - 2018-01-09 16:23:18
A- A+ PAYLAŞ

İlk yarının son haftalarındaki performansıyla Yeni Malatyaspor’a büyük katkı sağlayan Mickael Pereira, kampı değerlendirdi. Fransız oyuncu, ilk yarıdaki hakem hatalarının daha fazla puan almalarına engel olduğunu söyledi.

Antalya kampında ligin ilk yarısını İHA'ya değerlendiren Yeni Malatyaspor’un Fransız oyuncusu Mickael Pereira, ikinci yarının çok zor geçeceğini söyledi. Her şeyin ikinci yarıda ortaya çıkacağını söyleyen 30 yaşındaki futbolcu, “Ligin ilk yarısını bitirdik. Artık her şey ikinci yarıda ortaya çıkacak ve ikinci yarı bizim için çok önemli. Benim için Süper Lig’e başlamak biraz zor oldu. Lige yükselirken bir diz ameliyatı olmuştum. İlk haftalarda birkaç maç takımın ritmini yakalamak benim için zor oldu ama sonrasında bu ritmi yakalayıp sonrasında iyi bir hava yakaladığımı düşünüyorum. Ligin ilk yarısında son haftalarda takım adına iyi işler yaptığımı düşünüyorum. Şimdi daha iyi çalışıp ikinci yarıda da daha üst seviyede performans sergilemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Hakem hataları nedeniyle 22 puanda kaldık”

İlk yarıda 22 puan topladıklarını ancak bunun gerçek performanslarını göstermediğini ifade eden başarılı oyuncu, “22 puanımız var ama daha fazlasını hak ettiğimizi düşünüyorum. Birkaç maçta çok net hakem hatalarıyla çok net puanlarımız gitti diyebilirim. Tabii ki ligin ikinci yarısı çok zor geçecektir çünkü artık takımlar birbirlerini daha iyi tanıyorlar. Son haftalara doğru hiçbir risk almadan olabildiğince hızlı şekilde hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi. Türkiye’de en beğendiği yabancı oyuncu sorusuna farklı bir cevap veren Pereira, “Yabancı oyuncu olarak düşünmüyorum ama şunu söylemek istiyorum, stoperimiz Sadık inanılmaz bir değişim geçirdi. 2, 3 sene içinde çok hızlı bir seviye atladı ve Süper Lig’e adapte görünüyor. Benim için en büyük sürpriz bu oldu ve onun adına çok seviniyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız