SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakem Hataları Öne Çıktı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:35:07
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Samed Kartal, geride kalan 4 karşılaşmada hakemlerin kararlarına bir anlam veremediklerini söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kartal, "Zorlu bir maçtı. Biraz hakem hataları ön plana çıktı. 10 kişi kalsak bile 3 puanla bitirebileceğimiz bir karşılaşmaydı. 9 kişi kalmamıza rağmen rakibe pozisyon vermedik. Bizim açımızdan maç yorucu geçti. İnşallah bundan sonraki maçlarda böyle hakem hatalarıyla karşılaşmayız" dedi.

"ÖNGÖRÜLÜ GELİYORLAR"

Tecrübeli futbolcu, hakemlerin maçlara öngörülü çıktıklarını ileri sürerek, "Bize karşı herhalde öngörülü geliyorlar. Verilen kararları bende anlamadım. Saha içerisinde diyalog eksikliği olacak bir durumda yok. Şu 4 maçlık periyotta yapılan hakem hatalarını anlamış değilim" ifadelerini kullandı.

Tokatspor karşılaşmasında kendisini için çalınan ofsayt düdüğünü de değerlendiren Kartal, "Ofsayt gerekçesiyle iptal edilen bir pozisyon var. Ben o pozisyonu sonradan izledim, ofsayt değil gibi. Ofsayt vermezse kimse, 'neden vermedin?' demezmiş" diye konuştu. 

Kartal, sahalarında Tokatspor ile oynadıkları karşılaşmada İrfan Başaran'ın gördüğü kırmızı kartı da hatalı olarak değerlendirerek, "İrfan Başaran kasıtlı olarak bir şey yapmadı. Hakem orada İrfan'ın sarı kartı olmadığını düşündü öyle verdi diye düşünüyorum. Sonu.ta orada gole gidilecek bir pozisyonda yok. Yine yanlış bir karar" dedi. 

Yeni transfer Uğur Erdoğan'ın takıma katkı sağlayacağını dile getiren tecrübeli golcü, "Uğur Erdoğan transferi takımımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah takımımıza katkı verir. 14 maçlık periyotta Uğur'un da iyi işler yapacağına inanıyorum. Allah'ın izniyle hedefe ulaşacağız" şeklinde konuştu. 

"3 PUANLA DÖNECEĞİZ"

Kartal, İstanbul ekibi Kartalspor ile hafta sonu deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydetti. 

Kartalspor deplasmanından 3 puanla dönmek zorunda olduklarını belirterek, "Kartalspor maçı da zorlu geçecek. Sahasında iyi oynayan bir takımla karşılaşacağız. Çünkü sahaları biraz diğer sahalara göre farklı. Orada da iyi bir mücadele sergileyip, 3 puanı almak istiyoruz. Hedefe gitmek için bu maçlardan 3 puan çıkartmak lazım. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız