SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakem Katletti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:38:03
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya İl Özel İdarespor’da Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam, Erzin Belediyespor maçında karşılaşmanın hakemi Volkan Okur’un futbolcuların emeklerini katlettiğini savundu. 

Sağlam, hakemin kararının doğru olmadığını belirterek, “Alakası olmayan bir penaltı, dokunma bile yok. Pozisyonun öncesinde ofsaytta var. Temas olmadan karşılaşmanın hakemi penaltı verdi. Pozisyonu tartışmaya bile gerek yok. Art niyet olmadıktan sonra tabi hakemler de hata yapacak ama burada şahsen art niyet arıyorum. Son dakikada hele de böylesi tartışmalı bir pozisyonda penaltı verilmesine bir anlam veremedim. Emeğimiz katledildi” diye konuştu.

Takımın verdiği mücadeleden memnun olduklarını kaydeden Sağlam, şunları söyledi: “Takımımız iyi mücadele etti. Pozisyon vermedik. Pozisyon vermeden maalesef mağlup olduk. Hakkımızı Erzin Belediyespor değil de hakem yedi. Hoş olmadı. Yapacak bir şey de yok. Yanımıza kar kalıyor. Üzgünüz. Futbolcularımız emeklerinin karşılığını alamadılar. Ama ne olursa olsun iyi yoldayız. Daha da iyi olacağız.”

Karşılaşma sonrası bir açıklamada bulunan Erzin Belediyespor Antrenörü Mehmet Erol, ligdeki her takımın canının yandığını söyledi.

Malatya İl Özel İdarespor’un kendileriyle oynadıkları karşılaşmada canlarının yandığını kaydeden Erol, “Malatya İl Özel İdarespor centilmence mücadele etti. Futbolda her şey oluyor. Bizimde başımıza aynı şeyler geliyor. Hakemler hakkında ne konuşsak boş. İki tarafa da sıkıntı oluşturdu. Burada en büyük sıkıntıyı Malatya İl Özel İdarespor çekti. Gönül istemezdi ama dediğim gibi futbolda bunlar var. Bizimde canımızın yandığı kararlar oldu. Diğer takımlarında canı yanıyor. İnşallah Malatya İl Özel İdarespor umduğunu bulur ve ligde kalır” dedi.

Erzin Belediyespor Kulüp Başkanı Kemal Ulu, 1-0 galip geldikleri için mutlu olduklarını söyleyerek, “Ortada bir maç oldu. Malatya İl Özel İdarespor iyi bir takım. Takımı çok beğendim. Kora kor bir mücadele oldu. 1-0 kazandık, mutluyuz. Aslında maçın hakkı beraberlik idi. Neticede 1-0 galip geldik. Bundan sonraki süreçte iki takımada başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız