SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakem Kötü, Tamam da Bu Ne?!

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:09:14
Hakem Kötü, Tamam da Bu Ne?!
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da, Balıkesirspor'la deplasmanda oynanan ve "uzatmanın uzatması" dakikalarda gelen golle 2-1 mağlubiyetle sonuçlanan maçın hakemine tepkiler devam ederken, yenilen bu golle ilgili Yeni Malatyalı futbolcular da eleştiri konusu oldu.

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor, mutlak galibiyet hedefiyle gittiği Balıkesirspor deplasmanında  19. dakikada Okan Öztürk'ün attığı golle 1-0 öne geçti, ancak bu skoru ancak 4 dakika koruyabildi. 23. dakikada ev sahibi takım Coşkun'un golüyle 1-1'lik beraberliği sağladı. Karşılaşmanın sonraki dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken, normal süre sonunda maçın hakemi Serdar Akkoçoğlu, "oynanmamış süre" olarak 7 dakika uzatma işareti verdi. Uzatma dakikalarını da uzatan hakem, kronometrelere göre 9'uncu dakikada, Yeni Malatya cezaalanı önündeki bir akında, ev sahibi takım lehine serbest vuruşa hükmetti. Gerilimin tırmandığı maçta, Yeni Malatyaspor'lu futbolcuların baraj ve kale önü güvenliği almada hata yapmaları yüzünden rakip takım golü buldu. Kullanılan serbest atıştan gelen top Yeni Malatya kale direğinden dönerken, Yeni Malatyalı futbolcuların (sarı formalı) hamle yapamamalarına karşın, Balıkesirli 6 futbolcunun (kırmızı formalı) birden cezaalanı ve 6 pas civarına girdikleri, bunlardan Ali Öztürk'ün dönen topu ağlara göndererek takımının galibiyetini sağladığı gözlendi. Maçın kamera görüntülerinden çıkarılan üstteki fotoğraflarda, söz konusu pozisyonda Yeni Malatyalı futbolcuların hareketsizliği, buna karşın Balıkesirli oyuncuların hamlesi net olarak gözleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız