SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakem Kursu Açılacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:13:26
Hakem Kursu Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

Modern Pentatlon Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Aday Hakem Kursu'nun 23-24 Mart 2015 tarihlerinde Malatya'da açılacağı bildirildi. 

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan organizasyon kapsamında,  Modern Pentatlon Federasyonu tarafından Modern Pentatlon Aday Hakem Kursu açılacak. 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada: "Modern Pentatlon Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Aday Hakem Kursu'nun 23-24 Mart 2015 tarihlerinde Malatya'da açılacak. Kursa katılım ücreti 100 TL olup, bu ücretin 20 Mart 2015 Tarihi akşamına kadar, Federasyonun Türkiye Garanti Bankası Ankara Anafartalar Şubesinde bulunan, 711 62 99  498 Hesap Numarasına (İBAN No : TR 62 0006 2000 7110 0006 2994 98), yatırılması gerekmektedir. Aşağıda belirtilmiş olan şartları taşıyan ve kursa katılmak isteyenlerin ekli formu doldurarak Federasyonumuzun mail adresine veya 0 312 430 81 65 Numaralı faksına göndermeleri gerekmektedir. Kursa başvuran adayların kendilerinden istenen belgeleri kurs başlangıcında kurs sorumlusuna teslim etmeleri gerekmektedir. Belgeleri tamamlamayan kursiyerler kursta başarılı olsalar dahi hakem olarak değerlendirmeyeceklerdir" denildi. 

ADAY HAKEMLERDE ARANAN ŞARTLAR

a)      T.C. Vatandaşı olmak,

b)      En az lise ve dengi okul mezunu olmak,

c)      18 yaşından küçük 40 yaşından büyük olmamak,

ç) Sağlık durumunun hakemlik yapmaya elverişli olduğunu doktor raporu ile belgelendirmiş olmak,

d)     Düzenlenen kurslar sonunda yapılan sınavlarda başarılı olmak,

e)      Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Disiplin ve ceza talimatı hükümlerine göre ceza almamış olmak,

f)       Ağır hapis veya 1 yıldan fazla hapis ya da yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezası almamış olmak.

İSTENEN BELGELER

a) Diploma Sureti,

b) Sağlık Raporu,

c) Sabıka Kaydı,

d) Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden cezası olmadığına dair yazı,

e) 6 adet fotoğraf,

f) Ücret yatırıldığına dair banka dekontu,

g) Nüfus cüzdan fotokopisi,

h) Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız