SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakem Oyunu Gerdi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:24:39
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, sahasında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Bursa ekibi İnegölspor ile 1-1 berabere kalarak, play off’u büyük oranda garantilediği karşılaşma sonrası basına açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, maçın Denizli bölgesinden olan hakemi Özkan Çeliker'i eleştirdi. Kızıltan, maçta genel anlamda iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Beklendiği gibi kolay bir maç olmadı. İnegölspor şampiyonluk umutlarını devam ettirme adına kazanmak için sahaya her şeyini koyacağını biliyorduk. Şansız bir golle geriye düştük. Ama akabinde beraberlik sayısını bulduk. Çok iyi mücadele ettik. Bizde yenebilirdik, rakibimizde kazanabilirdi. Play off adına bu karşılaşma iyi bir test oldu. İnegölspor, play off’ta muhtemel rakiplerimizden birisi olacaktır. Ben oyuncularımın gayret ve mücadelesinden memnunum. Ama bugün saha içerisindeki o mücadeleye aynı güzellikle hakem kararları yoktu. Hakem, çok tutarsız kararlar verdi ve standardı elinden kaçırdı. Gereksizce oyunu da gerdi” dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut ise, kazanabilecekleri karşılaşmadan berabere ayrıldıklarını ifade ederek, “Hedefimize ulaşmak için kazanmamız gereken bir maçtı. Buna göre hazırlanmıştık. Bana göre iyi de mücadele ettik. Oyunun kontrolü büyük oranda bizdeydi. Yeni Malatyaspor’un duran toplar dışında net pozisyonu yoktu. Bizim de çok pozisyon zenginliğimiz yoktu ama kazanabileceğimiz bir maçtı. İyi, centilmence ve dostça bir karşılaşma oldu. Bizi izlemeye gelenler de bu oyundan memnun kalmıştır. Yeni Malatyaspor’a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKANLAR NE DEDİ?

Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ile İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz da maç sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, play off’u garantilediklerini ifade ederek, “Maç gitti geldi. Duran toptan bir gol yedik. Rakibimiz bizden daha arzulu ve inançlıydı. Haftaya Balıkesirspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde bizden alacakları 3 puan önemliydi. Bizimde play off yolunda rahatlamamız gerekiyordu. Büyük oranda play off’u garantiledik, aslında artık play off’tayız diyebiliriz” dedi.

İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz ise, denk kuvvetlerin mücadelesinde puanların paylaşıldığını kaydederek, “Maça iyi başladık, golü de bulduk. Ama ardından talihsiz bir gol yedik. Yeni Malatyaspor karşısında alacağımız 3 puan gelecek hafta için bizi biraz daha ümitlendirecekti. Matematiksel olarak olmasa da, Balıkesirspor bizim grupta şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Kendilerini tebrik ediyoruz. Biz PTT 1. Lige çıkamazsak, Yeni Malatyaspor’un çıkmasını isterim” diye konuştu.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU..

2. Lig Beyaz grupta haftanın toplu sonuçları şöyle:

Tokatspor-Gaziosmanpaşaspor: 0-2

Kızılcahamamspor-İskenderun Demir Çelikspor: 1-1

Denizli Belediyespor-Körfez Futbol Kulübü: 2-3

Balıkesirspor-Ofspor: 4-1

Yeni Malatyaspor-İnegölspor: 1-1

Eyüpspor-Çamlıdere Şekerspor: 2-1

Anadolu Selçukluspor-Kırklarelispor: 0-0

Altay-Alanyaspor: 1-0

Bu sonuçların ardından puan durumu şöyle gerçekleşti:

TakımO P

1.Balıkesirspor 29 62

2.İnegölspor 29 54

3.Yeni Malatyaspor 29 49

4.Tokatspor 29 44

5.Bayrampaşa 29 43

6.Altay 29 41

7.Kızılcahamamspor  A.Ş.29 41

8.Kırklarelispor 29 41

9.Alanyaspor 30 38

10.İskenderun Demir Çelikspor 29 37

11.Anadolu Selçukluspor 30 35

12.Eyüpspor 29 35

13.Körfez Futbol Kulübü 29 34

14.Ofspor 29 31

15.Gaziosmanpaşa 30 30

16.Denizli Belediyespor 29 28

17.Çamlıdere Şekerspor  A.Ş.29 25

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE ve İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız