SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakem Protestosu!..

A- A+ PAYLAŞ

Geçen hafta 2 hakemin dövülmesinin ardından, Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde bu hafta oynanması gereken 5 karşılaşma, hakemler tarafından "son anda" yeterli önlem alınmadığı gerekçesiyle ertelendi. Hakemlerin maç saatine kadar belirtilen sahalarda bulunup, son anda erteleme kararı vermelerinin, geçtiğimiz haftaki saldırıya tepki amaçlı olduğu öne sürülüyor.

PÜTÜRGE'DE..
Malatya'nın Pütürge ilçesindeki amatör maç, hakem tarafından güvenlik gerekçesiyle ertelendi. İlçedeki idarecilerin devreye girmesine karşın hakem, kararından vazgeçmeyerek ilçeyi terk etti.

Malatya Amatör Küme'de Pütürgespor ile Sürgü Belediyespor arasındaki maçın oynanacağı Pütürge Sahası'na çıkarak ısınan orta hakem Mehmet Saydam, güvenlik gerekçesiyle maçın erteleme kararını verdi. Maç için ilçede yeterli güvenlik önleminin alınmadığını iddia eden orta hakem Mehmet Saydam, ilçedeki idarecilerin de devreye girmesine karşın kararından vazgeçmeyerek, yardımcılarıyla birlikte polis eşliğinde ilçeyi terk etti.

Maçı izlemeye gelen vatandaşlar ise alınan kararın önyargılı olduğunu iddia etti.

5 MAÇIN TAMAMI..
Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde 15 Nisan Pazar günü Yeşiltepe Sentetik Saha'da oynanması gereken Develispor- Akçadağ Belediyespor, Ataköyspor- 1932 Malatyagücüspor, Orduzu'daki sahada oynanması gereken Sanayispor- İpekyolu Belediyespor, Konak Kasabası'nda oynanması gereken Konak Belediyespor- Çatyol Belediyespor ve Pütürge'de oynanması gereken Pütürge Belediyespor- Sürgü Belediyespor maçlarının tamamının ertelendiği, bu maçlarla ilgili kararın Pazartesi günü toplanacak olan tertip komitesi tarafından verileceği öğrenildi.

GEÇEN HAFTAKİ OLAY..
Yeşiltepe Stadı’nda 8 Nisan Pazar günü Sanayispor- Çatyol Belediyespor takımları arasındaki maç 2-0 Sanayi’nin üstünlüğünde sürerken, 53. dakikada hakem Oğuz Kağan Turan, Çatyol oyuncularından Levent U.’yu ikinci ihtarın ardından kırmızı kartla oyun dışı bırakmıştı. Sahada meydana gelen gerginliğin ardından, tribünle küfürleştiği öne sürülen Çatyol’lu bir diğer oyuncu Fatih Ç. de kırmızı kart görünce, hakemi yumruklamıştı. Çatyol’lu bazı oyuncuların ve yöneticilerle hakem arasında yaşanan gerginlik sırasında iddiaya göre, Çatyol yöneticisi Fahrettin S., hakem Turan’a, Lütfü A. da yan hakem Tayfun Kartal’a fiili saldırıda bulunmuştu. Hakemler bunun üzerine oyunu tatil etmişler ve olaya karışan Çatyol yönetici ve futbolcularından şikayetçi olmuşlardı.

Polis açıklamasında; müşteki olarak maçın hakemleri yeralırken, “şüpheli” olarak 35 yaşındaki V.V., 22 yaşındaki L.A., 22 yaşındaki G.İ., 18 yaşındaki M.U., 37 yaşındaki F.S., 29 yaşındaki M.F.Ç. ve 27 yaşındaki L.U. hakkında “Görevli Hakeme Darp ve Hakaret” suçlamalarıyla yasal işlem başlatıldığı bildirilmişti.

FOTOĞRAFLAR: Pütürge'de "yeterli güvenlik olmadığı" gerekçesiyle maçı oynatmayıp polis aracıyla sahadan ayrılan hakemler ve sahaya çıkmalarına rağmen, maç oynatılmayınca terkeden futbolcular.. (Pütürge- İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız