SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hakem Şanssızlığı Bize Denk Geldi..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, "kırılma noktası" dediği Fevzi'nin sakatlandığı pozisyonda hakemin kararını eleştirdi.

KAYIHAN'IN MAÇ YORUMU..
Kayıhan, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Manisa'ya kazanmak için gelmiştik. Açık bir futbol sergiledik, ilk golü de bulduk. Ama maçın kopma anlarında yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Özellikle 1-0'dan sonra kaçırdığımız 2 tane net gol pozisyonu var ki, bunları değerlendirsek oyunun gidişatı değişebilirdi.

Ama en büyük üzüntümüz kaleci Fevzi'nin sakatlanmasıydı. Yan hakem 'kırmızı kart' derken, karşılaşmanın hakemi Oktay Demiray sarı kart gösterdi. Bu da maçın kırılma noktasıydı Bunu kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyoruz.

En önemlisi maçta deplasmanda 3 gol bulurken, kalemizde 4 gol yememiz, bu düşündürücü. Direkten dönen toplarımız var, saha içerisinde kazanmak için mücadele eden futbolcularımız var. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Ancak bu güzel oyunu skora yansıtamıyorlar, tek problem bu" diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Oktay Demiray'a tepki gösteren Teknik Direktör Ümit Kayıhan, "Hakem Oktay Demiray, skorun önüne geçti. Bu nedenle üzüntülüyüz. Çünkü kendisi çok inandığımız, güvendiğimiz, daha da güveneceğimiz, ilerisi için de çok iyi bir hakem olacak arkadaşımız. Ama bugün herkesin şansız bir günü vardı, hakemin şanssızlığı da bugün bize denk geldi. Vestel Manisaspor'u galibiyetinden dolayı kutluyorum. Bundan sonra sahamızda oynayacağımız tüm maçları kazanmak zorundayız. Deplasmanda da bir galibiyet iki beraberlik alabilirsek kümede kalırız" dedi.

Karşılaşmanın başında Filip'in müdahalesiyle sakatlanarak oyun dışında kalan kaleci Fevzi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Kayıhan, "Eğer menisküs ya da yan bağlarında kopma olursa sezonu kapatır. Düşme hattındaki takımın böyle son haftalarda formda kalecisinin saf dışı kalması da şanssızlığımız. Ama ben fair play adına kaleci Fevzi'nin topu tuttuktan sonra bilerek ayağına basan Filip'i yaptığı davranıştan dolayı kınıyorum" ifadelerini kullandı.

YANAL NE DEDİ?
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, ligin alt sıralarını ilgilendiren önemli bir maç oynadıklarını belirterek, "Sonuç bizim için ligde bulunduğumuz pozisyon açısından önemliydi. Önemli olan kazanmaktı ve kazandık. Oyuncularımı aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Hafta sonunda yine ligin alt sıralarını ilgilendiren maçta Diyarbakırspor ile karşılaşacağız. Diyarbakırspor'u da yenerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Karşılaşmanın hakemleri hakkında da değerlendirmede bulunan Ersun Yanal, "Türkiye'de her hafta hakemler maçların önüne çıkıyor. Hakemleri konuşmaktan çok maçları konuşsak ve hakemleri bu kadar ön planda tutmasak daha rahat, daha özgür, daha doğal maçlar olacak. Ama bizde bir kültür halini aldı, hakem kararları çok ince irdeleniyor. Bu hem hakemlere hem de alacakları kararlara zarar veriyor. Hakemleri rahat ve özgür bir ortamda müsabaka yönetmekten men ediyoruz. Sonuç olarak da hakemleri etki altına alıp kendilerine maç yönetir hale getiriyoruz. Bunları bırakıp maçın önemli ve keyifli anlarını konuşsak çok daha iyi olacak. Hakemler maçlarda önemli birer taş, hakemler artık maçın dışında olmalılar. Onları strese soktukça hata yapmalarını artırıyoruz" ifadelerini kullandı.

"KESİN KIRMIZI KARTTI.."
Malatyasporlu futbolcular Mustafa ile Evren de, iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, "Deplasmanda 3 gol atmanın sevincini yaşıyoruz, ancak galip gelemedik" dedi. Sarı-kırmızılı futbolcular, kaleci Fevzi'nin sakatlandığı pozisyonda Manisalı oyuncunun kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız