SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakem Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:46:16
Hakem Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

  Malatya Basketbol İl Temsilciliğine bağlı hakemlerin ve saha komiserlerinin katıldığı 2015-2016 Sezonu Eğitim Toplantısı, Atatürk Spor Salonunda, Türkiye Basketbol Federasyonu Malatya Basketbol İl Temsilcisi Hasan Ali Epik başkanlığında yapıldı.

  Eğitim toplantısında konuşan Basketbol Malatya İl Temsilcisi Hasan Ali Epik, “Malatya Basketbolunun gelişmesinde ve sevilmesinde hakemlerimizin rolü gerçekten çok büyük. Bu konuda her ay düzenli olarak Hakem Eğitim çalışmaları İl Hakem Eğitim Kurulu üyelerimiz Şenol Ayna, Eyyüp Genç ve Burhan Orak tarafından yapılacaktır. Bu konuya gereken önemi ve hassasiyeti İl Temsilciliği olarak göstereceğiz. İl hakem kurulu üyelerimiz tecrübeleri ve birikimleri ile gerekli desteği sizlere sağlayacaktır" dedi.

  Epik, hataları en aza indirip, başarılı bir sezon geçirmek istediklerini kaydederek, "Malatya basketbol İl temsilciliği olarak amacımız Türkiye Basketbol Federasyonu liglerine daha fazla klasman hakemi yetiştirmek ve üst liglerde maç yönetmelerini sağlamak ve hakem sayımızı artırmaktır.  İyi ve çekişmeli bir sezon bizi bekliyor. Bu noktada hakemlerimizin performansları da önem kazanıyor. Hakem arkadaşlarımız mutlaka hata yapacaklar, bu işin doğasında var. Bizim hedefimiz ise hataları en aza indirmek olacak. Hakemlerimizin hepsi çok yetenekli, eğitimli ve yetişmiş isimler. Aramıza yeni katılan aday hakemlerinde başarılı performans sergileyeceklerine inancımız tam. Tüm takımlarımıza ve hakemlerimize başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum”  ifadelerini kullandı. 

-Hakemlerin Lige Hazırlanması-

  İl Hakem kurulu üyelerinden Eyyüp Genç Basketbol hakemlerinin lige  hazır olması için yapılması gerekenleri ve il hakem kurulu olarak neler yapacaklarını anlatan konuşmasının ardından saha ve masa hakemleri için yeni sezon öncesi yapılacak olan yazılı ve fiziksel sınav tarihinin  14 Ekim Çarşamba günü saat 18:30 olarak açıkladı. 

  İl Hakem komitesi bu tarihe kadar tüm hakemlerin hazır olması gerektiğini  sınavlarda başarılı olamayanların maçlarda görev alamayacağını açıkladı. İl hakem komitesi hakemlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduktan sonra İl Hakem Komitesi bir sonraki toplantı tarihini 30 Eylül Çarşamba saat 18:30 olarak kararlaştırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız