SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakem VAR'a Gitse İptal Etme Durumu Vardı"

0
Güncellendi - 2019-04-11 17:18:51
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Spor Toto Süper Ligin kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, "Kupa maçında istediğimiz avantajı sağladık ve artık bu lig maçından sonrada Galatasaray'ı burada kesinlikle yenmemiz lazım ve finale çıkmamız lazım. Kupayı seçmiş gibi bir durumumuz da yok. Belki kupada bu kadar ilerlemiş olduğumuzdan dolayı ekstra bir motivasyon olmuş olabilir. Sonuçta hem lig, hem kupada bizim için önemli. İki kulvarda da başarılı olmayı istiyoruz" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Yıldırım, ligin 27. haftasındaki Galatasaray karşılaşmasında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

3-0 yenildikleri karşılaşmada rakip oyuncuyla girdikleri mücadele neticesinde, rakip takıma penaltı verildiğini dile getiren Yıldırım, "Omuz omuza bir mücadele vardı. Rakip oyuncu orada kendini atıyor. Hakem, Video Yardımcı Hakem Sistemi'ni (VAR) bile izlemiyor. Üzüldüm, VAR'ı izlese penaltı vermeyebilirdi. Sonuçta mağlup olduk" değerlendirmesinde bulundu.

Yıldırım, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray karşısında iyi mücadele ederek, ikinci maç için avantaj elde ettiklerini aktaran Yıldırım, "Önümüzdeki lig maçının ardından Galatasaray'ı burada yenerek, finale çıkmamız lazım. Hem lig hem de kupa bizim için önemli. İki kulvarda da başarılı olmayı istiyoruz. Sonuçta şu an ligde 5. sıradayız, yerimizi korumak istiyoruz. Ligi üst sıralarda tamamlamak bizim için başarı olacak" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • huseyin (4 yıl önce)
    Var i izlemesi icin tesvik etmliydiniz kolay kabullendiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    inşallah seneye.. murat yıldırım. eren tozlu. rahman buğra gibi vasat oyunculardan kurtuluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Murat Yıldırım sen hakemin iptal edip etmeyecği durumunu tartışma sen kendini sorgula ilk başta maçta agresifsin tamam ama galatasaray gibi takımlara öyle faul yaparsan hakem çalar zaten hakem bahane arıyor penaltı vermek için
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    MURAT:Şu topları artık geriye atmaaaa!! Usandırdın bizi yaw.
    0
    0
    Yanıtla