SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakem Yüzünden Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:31:27
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, Kadirlispor maçında hakemin haklarını yediğini savundu. 

44 Malatyaspor cephesinde, Kadirlispor maçının hakemi İbrahim Deniz’e karşı tepki geldi. Karşılaşmada nizami gollerinin verilmediğini ifade eden 44 Malatyaspor Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, “Maç 0-0 iken hakemin yönetiminde bir problem yoktu. Ancak biz 1-0 öne geçtikten sonra hakemin kararları hep aleyhimize oldu. Bunun yanında verilmeyen birde golümüz var. Bu tür yaklaşımlar bizleri çok üzüyor. Hedefe oynayan bir takım olarak, hakem hataları nedeniyle puan kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

Akagündüz, deplasman maçında taraftarların kendilerini yalnız bırakmadıklarını kaydederek, “Adana, Osmaniye ve Malatya’dan gelen taraftarlarımız, zorlu karşılaşmada takımımıza büyük bir destek verdi. Bu desteklerinden dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. inşallah bundan sonra her maçı kazanarak, sezon sonunda hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

PUAN DURUMU..

Bu arada, 44 Malatyaspor ile Malatya İl Özel İdare takımlarının da yeraldığı Bölgesel Amatör Lig 4. grupta geçtiğimiz hafta sonunda oynanan maçların ardından son puan sıralaması şöyle oluştu:

TakımO P

1.Payas Belediyespor 197516 40

2.44 Malatya Spor16 38

3.Kadirlispor15 30

4.Şahinbey Belediye Gençlik Ve Spor16 29

5.Erzin Belediyespor16 28

6.Kilis Bld.Spor16 27

7.Şehit Kamil Bld.Spor16 27

8.Adıyaman Belediyespor16 25

9.Malatya İl Özel İdaresispor15 18

10.Elazığ İl Özel İdare Spor16 17

11.Elbistan Belediyespor16 14

12.Beyoğlu Spor16 13

13.Birecik Belediyespor16 11

14.Yurtbaşı Belediyespor16 10

15.Siverek Belediyespor16 9

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız