SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakeme Dayak!

A- A+ PAYLAŞ

2.Amatör Küme Futbol Ligi’nde sezonun tamamlanmasına bir hafta kalırken, Çarşamba günü oynanması gereken 3 karşılaşmadan 2’si tamamlanabildi. Polat Belediye- Yeşil Arapgir maçı uzatma dakikalarının oynadığı sırada hakeme yapılan fiili saldırı sonucu tatil edildi.

HAKEME SALDIRI
2.Amatör Küme Futbol Ligi’nde Doğanşehir’de oynanan Polat Belediyespor- Yeşil Arapgirspor karşılaşması uzatma dakikaları oynanırken karşılaşmanın hakemine yapılan saldırı nedeniyle tamamlanamadı.

90+2.dakikanın oynandığı ve Yeşil Arapgirspor takımının 2-1 üstün olduğu karşılaşmada, Polat Belediyespor takımından Hakan Aktaş adlı 8 forma numaralı futbolcu rakip futbolculardan birine kafa vurunca karşılaşmayı yöneten orta hakem Turgay Demir bu futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Futbolcu Hakan Aktaş hakemin kırmızı kart göstermesine sinirlenerek hakem Demir’e de kafa attı. Saha içi karışırken hakem Demir yapılan fiili saldırı nedeniyle soyunma odasına gitti ve karşılaşmayı oynatamayacağını belirtti.

Karşılaşma uzatma dakikaları oynanırken tamamlanamazken hakem Turgay Demir Doğanşehir Cumhuriyet başsavcılığına başvurarak kendisine kafa atan futbolcu Hakan Aktaş’tan şikayetçi olduğunu belirtti.

Bu karşılaşmayla ilgili kararın Futbol Tertip komitesince verileceği belirtildi.Ayrıca futbolcununda ceza kuruluna verileceği öğrenildi.

2 KARŞILAŞMA OYNANDI
Bu arada 2. Amatör Küme’de 2 karşılaşma oynandı. Bu karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Develi- Doğanşehir Bld.: 0-2
Darende- Kale : 5-3
Ataköyspor- Sürgü Bld.: 3-0 ( Hükmen)
Çatyol Belediyespor: Bay Takım

Bu sonuçların ardından 1. Amatör Küme’ye yükselmeyi daha önce garantileyen Çatyol Belediyespor ile Doğanşehir Belediyespor takımları 36’şar puanla ilk 2 sırada yer alırken birinci olacak takımın son hafta oynanacak karşılaşmada alınacak sonuçlarla belirleneceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız