SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hakeme mi, Rakibe mi?'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyespor’un, Adıyamanspor’a karşı 1-0 kaybettiği maç sonrası Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin (soldaki) ve Adıyamanspor Teknik Direktörü Hasan Şengün (sağdaki) birer değerlendirme yaptılar.

"KİME YENİLDİK?"
Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, maçın ikinci dakikasında kırmızı kart gören Kaleci Ahmet ile birlikte oyun düzenlerinde de bir değişmenin söz konusu olduğunu belirterek, “İyi hazırlandığımız maçın başlarında talihsiz bir olayla karşılaştık. Tabi kalecimizin rakip oyuncuya müdahale edip, etmediği ekranlardan daha net gözükecektir. On kişi oynayıp, kalenizde gol görüyorsunuz. Kaleciden dönen topla birlikte yediğiniz gol sonucu hazırlamış oluyor. Kime yenildik bilemiyorum. Malatya Belediyespor, Adıyamanspor’a mı yoksa hakeme mi yenildi? Açıkcası bilemiyorum. Maçı ekranlarda izleyince daha iyi karar vereceğiz. Söyleyeceğim bir şey yok”

"KAFADAN 10 KİŞİ KALINCA.."
Adıyamanspor Teknik Direktörü Hasan Şengün ise, galip geldikleri için çok mutlu olduklarını kaydederek, “Rakibimizin kafadan on kişi kalması bize çok büyük bir avantaj sağladı. Malatya Belediyespor’u on kişi kalmalarına rağmen kutluyorum, hakikaten çok iyi mücadele ettiler. Maç gitti geldi gibi. Ancak, biz de çok gol kaybettik. Kaçırdığımız golleri değerlendirebilsek çok daha farklı olabilirdi. Bizim açımızdan çok sıkıntılı, çok enteresan bir maç oldu. Golü biz bulduk ve biz kazandık. Bundan sonrası için play off’u arzuluyoruz” ifedelerine yer verdi.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız