SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakeme Rağmen Galip Geldik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:40:30
A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, Şehit Kamil Belediyespor maçını hakeme rağmen kazandıklarını söyledi. 

Yeşiltepe Spor Kompleksi 3 nolu sahada gazetecilere açıklama yapan Tekin, "Geçen hafta bizim için çok önemliydi. Çünkü şampiyonluğa oynayan takımlar deplasmanda idi. Ama en zorlu deplasmanda bizimkiydi. Maçı kaybetseydik, zirveye biraz daha uzaklaşmış olacaktık. Bu anlamda önemli bir galibiyet elde ettik" dedi. 

"HER MAÇ FİNAL NİTELİĞİ TAŞIYOR"

Tecrübeli teknik adam, ligde her maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu ifade ederek, "Ligin ikinci yarısına başlarken '12 tane final maçı oynayacağız' demiştik. Bunun 4 haftasını geride bıraktık. Karaköprü Belediyespor maçıyla bir beraberliğimiz oldu. Şampiyonluk adayı olan Karaköprü Belediyespor karşısında önemli bir puan almıştık" diye konuştu.  

"FUTBOLCULARIM DİRENÇ GÖSTERDİ"

İsmail Tekin, Şehit Kamil Belediyespor karşısında hakeme rağmen galip geldiklerini kaydederek, şunları söyledi: "Şehit Kamil Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynadık. Futbolcularım rakip takıma pozisyon vermedi. Buda bizim için önemliydi. Biz birçok pozisyona girdik. Bu pozisyonları değerlendirmiş olsaydık, farklı bir galibiyet elde edebilirdik. Hakemin tavır, davranış ve verdiği kararlar psikolojimizi bozacak düzeydeydi. Futbolcularımın ona karşı da bir direnç göstermeleri fevkalade iyiydi. Bunları hep yeni yeni kazandık. Kazanmıştık ama olgunlaşma durumuna geldi. Hakeme karşı da galip gelindi. Sonucunda bütün hepimiz kazandık."

"BU HAFTA DA ZORLU BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ"

Ligin 18. haftasında sahalarında Elbistan Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan tecrübeli teknik adam, "Bu hafta Elbistan Belediyespor ile oynayacağım karşılaşma da en az deplasman maçları kadar önemli. Tabi o maçı da kazanmak zorundayız. Çünkü geriye kalan haftalar final olacak. İç sahada puan kaybedeceğimizi düşünmüyoruz. Bunu aklımızdan bile geçirmememiz lazım. O ciddiyetle de hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. 

"İSTEDİĞİMİZ OYUNCULARI ALAMADIK"

Tekin, transfer konusunda da önemli açıklamalarda bulunarak, "Transfer yapmayı düşünüyorduk ama bir transfer yapabildik. Listemizde yer alan diğer futbolcuları alamadık. Olmadı, anlaşılamadı. Onun dışında bu takıma yapacağımız transferlerin takıma büyük katkı sağlaması lazım. Şuanda transferi gerçekleşecek futbolcuların gelip de, 44 Malatyaspor'un mevkilerinde oynayan futbolcuların üzerinde bir kapasiteye sahip değiller. Onu biliyorum. Boşuna da transfer yapmak istemedik. Ama istediklerimizi de alamadık. O bizden değil, karşı taraftan kaynaklandı" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız