SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakeme Saldırı Kınandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:44:40
Hakeme Saldırı Kınandı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şube Başkanı Mutlu Dalbudak, Yeni Balabanspor ile Çatyol Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada hakemlere yönelik yapılan saldırı kınadı.

Dalbudak, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde Pazar günü oynanan karşılaşmanın 89. dakikasında hakemlere yönelik yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını ifade ederek, “16 Şubat Pazar günü 13.00’da Balaban Stadı’nda Yeni Balabanspor ile Çatyol Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayı Burak Gültek, Ali Baykara ve Kürşat Duyu hakem üçlüsü yönetmiştir. Müsabakanın 89. dakikasında Yeni Balabansporlu yönetici ve bazı futbolcular ile sahaya inen taraftarlar, hakem üçlümüze fiili saldırıda bulunmuştur. Yakın bir zamanda kurulan Yeni Balabanspor’un şuana kadar spor camiasında olumsuz bir tavrı olmamıştır. Ancak bu karşılaşmada bazı yönetici, futbolcu ve taraftarlar, sporun asıl amacının dostluk ve centilmenlik olduğunu göz ardı ederek; fanatik ruhlu, saldırgan ve saha içerisindeki başarısızlığını saha dışında arayan bir tavır takınmıştır. Bu ve buna benzer tutum ve eylemler, bundan önce olduğu gibi, bugün ve bundan sonrada Türk sporuna büyük zararlar vermeye, derin yaralar açmaya devam edecektir” dedi.

Hakemlere yapılan saldırının hakem camiasını derinden üzdüğünü kaydeden Dalbudak, “Türk Futbol Hakem, Gözlemci ve Mentör camiası olarak; hakem arkadaşlarımızın saha içinde verdiği kararlarına karşı yapılan bu saldırıyı nefretle kınıyoruz. İlgili kişiler hakkında tüm hukuki işlemlerin titizlikle yürütüleceğini ifade ediyor, hakem arkadaşlarımız Burak Gültek, Ali Baykara ve Kürşat Duyu’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız