SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakeme Tepki

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da, Adana Demirspor maçının İstanbul bölgesinden olan hakemi Erdoğan Özkaya'ya öfke dinmiyor.

Malatyaspor Teknik Sorumlusu Hasan Koç, yaptığı açıklamada, Adana Demirspor maçında iyi oynamalarına rağmen, hakem kararlarının kendilerini olumsuz etkilediğini savunarak, "İlk yarıda 1-0 mağlupken, bulduğumuz gol tartışmalı bir ofsayt kararıyla iptal edildi. Bunun yanında maçın ikinci yarısında Güven'in ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda devam kararı verildi. Takımımız iyi oynamasına rağmen, verilen kararlar skorun aleyhimize olmasına neden oldu" dedi.

Koç, her geçen gün takımın daha iyi bir performans ortaya koyduğunu kaydederek, "Amacımız mücadeleci, ayağa pas yapan ve fiziki gücü yüksek bir takım haline gelmek. Bunun için gerekli bütün çalışmaları yapıyoruz.

Futbolcularımızın hırslı ve istekli oluşları bizleri mutlu ediyor. Her maçta futbolumuzun üzerine daha da koyarak, yola devam ediyoruz. Ben, Adana Demirspor karşısındaki oyunlarından dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Adana Demirspor maçını da değerlendiren Koç, "Adana Demirspor maçında karşılaşmaya iyi başlayan taraf bizdik. Ancak 10. dakikada bireysel bir hatadan kalemizde golü gördük. Buna rağmen futbolcularım oyun disiplininden kopmadı. Daha sonra bir gol bulduk ama tartışmalı bir ofsayt kararıyla gol iptal edildi. Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başladık ve pozisyonlarda bulduk. Güven, Ahmet ve Talat ile net pozisyonlara girdik. İkinci yarıda Güven'in ceza sahasında yerde kaldığı pozisyona ise devam kararı verildi. İyi oynamamıza rağmen skor istediğimiz gibi olmadı" şeklinde konuştu.

Öte yandan Sarı-kırmızılı takımın Adana Demirspor maçı sonrası 1 gün izin yapacağı ve Salı günü Tarsus İdmanyurduspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Kırmızı kart cezalısı olan Uğur Gölgeli'nin Tarsus İdmanyurduspor maçında forma giyemeyeceği, Adana Demirspor maçında sağ dizine darbe alan Talat Akça'nın ise, birkaç gün dinlendikten sonra takımla birlikte çalışmalara katılacağı kaydedildi.

FOTOĞRAF: Adana Demirspor maçında Malatyasporlu futbolcular hakemlere itiraz ederken (Foto: Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız