SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakeme Teşekkür Yazısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta alınan 1 puanın sevindirici olduğunu söyledi.

Gaziantep’te oynanan maçın her iki takım açısından büyük önem taşıdığına ve bu takımların puan sıralamasında birbirine yakın olduğuna dikkat çeken Cengiz “6 puanlık bir maçtı diyebiliriz. Bu nedenle sahadan 1 veya 3 puanla ayrılmayı hedeflemiştik. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un evinde oynamanın avantajıyla daha baskılı oynamasını düşünüyorduk. Ayrıca son haftalarda üst düzey form yakalamışlardı. İlk yarıda onların ciddi atakları oldu ve birinde golü buldular. İkinci yarıya biz daha etkili başladık ve beraberliği yakaladık. Bunda futbolcularımızın tecrübesini sahaya yansıtması etken oldu. 1 puan aldık, 3 puan da alabilirdik. Ancak genel olarak maça ve şartlara baktığımızda alınan puanın sevindirici olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

Cengiz, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek “Gaziantep’ten aldığımız 1 puan kampın üzerine moral oldu. Malatyaspor’u daha güzel günlere taşımak istiyoruz” dedi.

Cengiz, maçta üzüntülü ve sevindirici anlar yaşadıklarını belirterek “Kalecimiz Emrah Tuncel’in ayak yan bağlarında yırtılma sonucu sakatlanması bizi çok üzdü. Emrah birkaç hafta takımında yer alamayacak gibi gözüküyor. Yeni transferlerimiz Selim Akbulut ile Tayfun Seven’in uyum sağlaması, Tayfun’un bir de gol atması bizleri sevindirdi. Umarım ilerleyen haftalar takıma daha yararlı olacaklar” dedi.

Cengiz, ligin 2. haftası oynanacak Mardinspor maçı hazırlıklarının Salı gününden itibaren başlatılacağını duyurdu.

Cengiz, devre arasında yeniden satışa konulan kombine kartlara gösterilen ilgisizlikten yakınarak “Ticketturk yetkilileri bize şu ana kadar sadece 35 kombinenin satıldığını bildirdiler. Bu gerçekten çok üzücü bir durum. Kombine kartlar gayet uygun şartlarda satışa sunulmuştu. Gösterilen ilgisizlik bizim heyecanımızı azaltıyor. Herkes Malatyaspor’dan başarı bekliyor, şampiyonluk istiyor. Yönetim Kurulumuz Malatyaspor’u sağlam temeller üzerine oturtmak için büyük çaba harcıyor ve üzerine düşeni yapıyor. Unutulmamalı ki her nimetin bir külfeti vardır. Bu külfeti birlikte paylaşırsak başarı gelir” dedi.

HAKEME KUTLAMA..
Malatyaspor Kulübü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Malatyaspor maçını yöneten Diyarbakır Bölgesi’nin A klasman hakemi Yusuf Yılmaz’ı yönetiminden dolayı kutladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’na bir yazı gönderen Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz şöyle dedi:

“13 Ocak 2008 Pazar günü Gaziantep GASKİ Tesisleri’nde oynadığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını yöneten hakem Sayın Yusuf Yılmaz, yardımcıları Sayın Bahtiyar Birinci, Murat Öztürk ve 4. hakemi Nihat Akman ile uyum içerisinde gayet başarılı ve adil bir maç yönetmiştir. Futbol Oyun Kuralları’nı layıkıyla uygulayan Sayın Yılmaz’ın gösterdiği yönetimin örnek olmasını diliyoruz.

Bu vesileyle Sayın Yılmaz ve yardımcıları ile hakemlerimizin yetişmesinde emeği geçen Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi’ne saygılar sunar, başarılarınızın devamını dileriz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız