SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakemi de Yeneceğiz.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:32:30
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, çıktıkları şampiyonluk yolunda rakiplerini yendikleri gibi hakemleri de yeneceklerini söyledi.

Basın toplantı odasında gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Maçın İzmirli hakemi Levent Balcı'yı sert sözlerle eleştiren Gevrek, "Biz ne kadar söylesek de, bir hakem geliyor hem şehri hem taraftarı hem futbolcuları hem de bizi geriyor" dedi.

"SABIRLI OLMALIYIZ"

Takımın sahipsiz olmadığını ifade eden Gevrek, "Arkadaşlar takımımız sahipsiz değil. Yeni Malatyaspor büyük bir camia ve bu kadar taraftarımız var. Takımımız sahipsiz değil ama maalesef son haftalarda hakemlerden yana sıkıntı yaşıyoruz. Ama biz yine kötü düşünmek istemiyoruz. Biz iyi niyetli düşünmek istiyoruz. Biz adalet olsun, hakemler adaletli davransın istiyoruz. Biz 'susalım, konuşmayalım' dedik ama geçen hafta Konya'da, bu haftada sahamızda hakem hatalarını gördük. Bunun bu kadar basit olmaması lazım. Yazık, günahtır. Bu kadar emek harcanıyor. Konuşmayalım dedik ama bunlara maruz kaldık. Yapacak bir şey yok. Biz ne kadar söylesek de, bir hakem geliyor hem şehri hem taraftarı hem futbolcuları hem de bizi geriyor. Yine de sabırlı olmalıyız. İnşallah biz çıktığımız yolda hakemi de yeneceğiz. Sezon sonunda inşallah şampiyon olacağız. Elimizden gelen neyse yapacağız ama bugün maalesef bir sıkıntı yaşadık" şeklinde konuştu. 

"HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ"

Gevrek, gerekli yerlere başvurup, haklarını arayacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Biz farklı bir şey istemiyoruz. Biz, hakemler adaletli davransın istiyoruz. Adaletli davransınlar başka bir şey istemiyoruz. Ama maalesef adaletli davranılmıyor. Artık bilinçli mi, yoksa bilinçsiz mi yapıyorlar bilmiyorum. Yine de kötü niyetli düşünmek istemiyoruz. Ama bu kadar basit hatalar yapılmamalı. Çok rahat kırmızı kart gösteriyorlar. 9 kişi mücadele etmek zorunda kaldık. 10 kişi de kalsak, 9 kişi de kalsak sahadan galibiyetle ayrılmak için mücadele edeceğiz. Bugün maalesef sahadan 1 puanla ayrıldık. Bunun telafisini önümüzdeki hafta yapacağız."

"YAPILAN HAKSIZLIĞA DAYANAMADIM"

Karşılaşma sonrası yaşanan sıkıntılara da değinen Gevrek, "Sabırlı olmalıyız. Ama bazen hakemler öyle kararlar veriyor ki, bizde sinirleniyoruz. Hepimiz etten, kemikteniz. İster istemez geriliyoruz. Belki doğru değil ama ben de bugün çok gerildim. Yapılan haksızlık karşısında dayanamadım. Yapılan haksızlıklara karşı sessiz kalamıyorsunuz. Ama ne olursa olsun sağ duyulu ve sabırlı olmamız lazım. Ne kadar tepki gösterirsek gösterelim bu fayda getirmiyor. Hakkımızı arayacağız. Gerekli yerlere şikayette de bulunacağız. Biz adalet istiyoruz ve bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Ben de hakeme 'yaptığın doğru mu?' diye tepki gösterdim. Ortam gerildi ama bir sıkıntı olmadı. Emniyet mensupları da görevini yaptı. Ufak tefek gerginlikle oldu ama bunlar önemli değil. Bugüne kadar emniyetimizle herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Burada bir gerginlik oldu ama emniyetle alakalı değil. Buradaki tek sıkıntı hakemin vermiş olduğu kararlardır. Emniyet mensupları o kargaşa da görevlerini yapmaya çalışıyorlardı. Onlara da hak vermek lazım" ifadelerini kullandı.

"SAHTEKARLIĞIN LOBİSİNE Mİ ORTAK OLACAĞIZ?"

Yeni Malatyaspor Kulüp Asbaşkanı Nusret Öncü ise, haklarını sonuna kadar arayacaklarını belirterek, "Malatya'da herkesin bu takımı nasıl sahiplendiklerini, ilk günden bugüne kadar çok iyi biliyoruz. O anlamda Malatya sahipsiz değil. Sürekli bize 'lobi kurdunuz mu?' diye soru soruluyor. Biz sahtekarlığın lobisine mi orta olacağız? Sahtekarlığın lobisini mi kuracağız? Burada her şey ortada. Buraya gelen hakemlerin bölgeleri belli. TFF'de gerek bu lig gerekse de diğer ligde oynanan oyunların, geleceğe yönelik, hangi takım nerede olacak diye fısıltı gazetelerinin getirmiş olduğu sözler ortada. Bizler işte burada yalnız kalıyoruz. Yoksa futbol sahada oynanır. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Eksiklerimiz vardı, belki de grupta yer alan birçok takımın bütçesi kadar devre arasında transfer yaptık. Bunun anlamı Yeni Malatyaspor'un sahipsiz olmadığıdır. Biz, eksiklerimizi görüp, elimizden geleni yerine koyduk. Ama orayla da biz başa çıkamayız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız