SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakemin Faul Vermesi Gerekiyordu"

0
Güncellendi - 2017-04-27 00:41:25
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ertaç Özbir, şampiyonluk hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Kaleyi devraldıktan sonra gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı eldiven, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

“İSTEDİKLERİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK”

Giresunspor maçında istediklerini sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Özbir, “Önümüzde son 5 haftamız kaldı. Vakit daraldıkça streste artıyor. Giresunspor’a puan ve puanlar için gitmiştik. En azından üç puanımızı alamazsak bile alacağımız bir puan bizi bir yerlere taşıyabilirdi. İstediklerimizi sahaya tam anlamıyla yansıtamadık. Takım olarak iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Futbolda bazen hatalar yapılabiliyor. Önemli olan bu hataları en aza indirmek. Rakiplerimizde kendi arasında maç yaptı. Onlarında berabere kalması bizim çok işimize yaradı” dedi.

“FAUL VERMESİ GEREKİYORDU”

Başarılı eldiven, Giresunspor maçında yedikleri gol öncesi yaşanan pozisyonun faul olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Genelde bu tür pozisyonlarda kalecilerin dokunulmazlığı vardır. Rakip futbolcu gelen ortada hava topuna çıktı. Ben ondan daha yükseğe sıçradığım için, rakip futbolcu bana şarj yaptı. Sonrasında kendimi yerde buldum. Hakemin o pozisyonda oyunu durdurup, faul düdüğü çalması gerekiyordu. Yapması gereken buydu. Sonuçta büyük bir sakatlıkta geçirebilirdim. Yanlış bir karar verdiğini düşünüyorum. O yanlış karar sonunda kalemizde golü gördük. Telafisi olmayan haftalara girdik. Lütfen hakemlerimiz kendilerini daha fazla maçlara odaklasınlar. Verilecek yanlış bir karar, bir takımın sezon boyunca bütün emeklerini çöpe atabiliyor. Bunu sadece Evkur Yeni Malatyaspor takımı için değil, bütün takımlar için böyle düşünülmesi gerekiyor.”

“HATALARDAN DERS ÇIKARABİLİYORUZ”

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini dile getiren Özbir, “Takımın üzerinde muhakkak ki baskı oluyor. Olacakta. Takım üzerinde böyle baskısızda olmuyor. Bir şekilde bu baskıdan çabuk kurtularak, önümüze bakmamız lazım. Bazen de çok istemekten de maç kaybedebiliyoruz. Sahada bazen istediklerimizi yanlış şekilde yapabiliyoruz. Hatalardan ders çıkarabiliyoruz. Eskişehirspor maçında yaptığımız hataları, bu maçta yapmamaya çalıştık. Giresunspor maçında daha iyi bir oyun ve mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Puan ve puanlar alabilme umudunu taşıyoruz” diye konuştu.

“KRİTİK VİRAJA GELDİK”

Başarılı kaleci, Göztepe maçından galibiyetle ayrılıp, hedeflerine emin adımlarla yürümek istediklerini ifade etti.

Şampiyonluk hedeflerine ulaşacaklarını kaydeden Özbir, “Göztepe maçında seyircilerimiz ile birlikte üç puana ulaşacağız. Seyircilerimiz artık bize inansın. Taraftarlarımız bu maçta bizleri yalnız bırakmasın. Hafta sonu evimizde çok önemli bir maça çıkacağız. Ligde çok kritik virajlara geldik. Çok az zaman kaldı. Göztepe maçında da puan ve puanlar çıkararak, önümüze rahat bakmak istiyoruz. Evkur Yeni Malatyaspor sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ABDULAH (6 yıl önce)
    ERTAÇ kardeşim Allah cc seni ve hepinizi esirgesin.Çok iysin maaşaalah ...Sen süper ligde de bize lazımsın...bu ve bundan sonraki maçlarda süperliğe çıkmış ve Fenerbahçe-g.saray,beşiktaşla maç yapıyormuşuz gibi düşün...Allah kolaylıklar versin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat K. (6 yıl önce)
    Ertaç kardeşim çok haklısın ama, baskı altında kalınmasına lüzum yok niye dersen dünyanın sonu değil. Siz futbolcular bu işe inanmışsanız gerisi hikaye.
    0
    0
    Yanıtla