SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakemler Açıklandı

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bank Asya 1. liginde bu haftaki maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Manisaspor- Malatyaspor maçına İstanbul bölgesi üst klasman hakemlerinden Süleyman Abay atandı. Malatya bölgesi üst klasman hakemlerinden Zafer Demir ise Giresunspor- Samsunspor maçını yönetecek.

Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligde haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şunlar:

" *31 Ocak Cumartesi:
13.00 Kartalspor-Kasımpaşa: Gökhan Güneşer

* 1 Şubat Pazar:
13.00 Manisaspor-Malatyaspor: Süleyman Abay, Sedat Etik, Nihat Samuk, 4. hakem Harun Yücedağ
13.30 Boluspor-Diyarbakırspor: Kuddusi Müftüoğlu
13.30 Orduspor-Çaykur Rizespor: Özgür Yankaya
13.30 Adanaspor-Sakaryaspor: Mustafa İlker Coşkun
13.30 Güngören Belediyespor-Kardemir Karabükspor: Çağatay Şahan
13.30 Kayseri Erciyesspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Mürvet Sezer
13.30 Giresunspor-Samsunspor: Zafer Demir

* 2 Şubat Pazartesi:
20.00 Karşıyaka-Altay: Selçuk Dereli

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız