SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakemler Belli Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu MHK, liglerde haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Pazar günkü Malatyaspor- Elazığspor maçını Kocaeli bölgesinin Süper Lig klasman hakemi Cüneyt Bakıroğlu yönetecek. 3. lig 1. grupta Cumartesi günkü Malatya Belediye- Ceyhanspor maçını ise Trabzon bölgesinin C klasman hakemlerinden Fatih Doksanoğlu'nun yöneteceği bildirildi.

TFF 1. LİGDE..
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, TFF 1. Lig'de haftanın maçlarında görev alacak hakemler şöyle:

"Cumartesi:
İstanbulspor - Antalyaspor A.Ş.: Suat Arslanboğa
Karşıyaka - Kartalspor: Oktay Demiray

*16 Aralık Pazar:
Orduspor - Giresunspor: Muhammet Başkan
Samsunspor - Diyarbakırspor: Mustafa İlker Coşkun
13.00'de İnönü Stadı'nda Malatyaspor - Elazığspor: Cüneyt Bakıroğlu, İsmail Şencan, Ömer Faruk Yeşil, 4. hakem Mürvet Sezer
Boluspor - Eskişehirspor: Mete Kalkavan
Kocaelispor - Altay: Hasan Küpeli
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Mardinspor: Hakan Ceylan

17 Aralık Pazartesi:
Kayseri Erciyesspor - Sakaryaspor A.Ş.: Gökhan Güneşer"

TFF 3. LİG..
TFF 3. Lig 1. Grup maçlarını yönetecek hakemler de şunlar:

1. Grup:
15 Aralık Cumartesi:
13.00'de İnönü Stadı: Malatya Belediyespor - Ceyhanspor: Fatih Doksanoğlu, Ali Yetim, Turgay Emre Memişoğlu, 4.hakem Hakan Eygü

16 Aralık Pazar:
Mezitlispor - Şırnakspor: Öncer Duru Özel
Nusaybin Demirspor - Batman Belediyespor: Mehmet Karanlık
Bingöl Belediyespor - Belediye Vanspor: Ahmet Zengin
Batman Petrolspor - Siirtspor: Volkan Şeker
Cizrespor - Aksarayspor: Fatih Aşlamacıoğlu
Karsspor - Antakyaspor: Ercan Hellaç
Kilis Belediyespor - Kayapınar Belediyespor: Hüseyin Çiftsüren

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız