SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakemler İftarda Buluştu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Hakem Kurulu iftar yemeği verdi.

Dede Korkut restaurantta verilen iftar yemeğine, TFF Malatya Bölge Vekili Işılay Çalışkan, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, TFF MHK Bölge Sorumlusu Zihni Aksoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, Süper Lig Hakemleri Suat Arslanboğa ve Zafer Demir, TÜFAD 2. Başkanı Muharrem Zeyno, İl Futbol Temsilcisi Kahraman Fırat, Malatya Saha Komiserleri Dernek Başkanı Recep Menekşe ve Malatyalı hakemler katıldı.

İftar yemeği sonrası bir açıklamada bulunan TFF MHK Bölge Sorumlusu Zihni Aksoy, "14 bölgede yapılan Bölgesel Hakem Seminerleri'nin Malatya ayağını gerçekleştirdik. Burada hakemlerin sabah koşuları oldu, daha sonrada gözlemci ve hakemlerimize seminer verdik. Malatya ve etrafındaki 4 il potansiyel gösteren bir bölge ve üst klasmanda hakemleri var. Geriden gelen genç hakemlerinde üst klasmana yükselebilmesi için çalışmalar sürüyor. Burada bir ve beraber olmak çok önemli. Tek başına bir kişi bunu başaramaz. Herkesin birbirini desteklemesi lazım. Taban birliklerimizle de bir araya geldik. Bu birliktelik sürer ve perçinlenir. İllerimizde böylece kazanır. Hakemlik dışardan görüldüğü kadar çok basit bir iş değil. Çok boyutları var. Hem karakter hem de sosyal yapılanma olarak birçok boyutu var. Biz bazen sahadaki performansa odaklanıyoruz. Ama sahadaki performansı da dışarıdaki performans hazırlıyor. Saha dışındaki performansı yükseltirsek, saha içinde de bu performans yükselir" dedi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca ise Malatya'da spor taban birlikleriyle bir arada olduklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bölgesel hakem ve gözlemci seminerini yaptık. Malatya'da bu tür organizasyonların yapılması bizleri mutlu etmektedir. Burada yapılacak organizasyonlara ev sahipliği yapmak bizlere onur ve gurur veriyor. Ramazan ayında da bir araya geldik. Ben, bizimle burada birlikte olan herkese çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen
Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır Bey'e ve değerli kulüplerimize, Malatya spor taban birlikleri temsilcilerine şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız